Tuesday, April 29, 2008

chocolate frm german =P


ehem2..
masa aku dalam train otw nk g BB tu kan
ade sorang ni call..
dah balik mesia upenya kwn aku ni..

hikhik

dia ajak g mid valley sbb dia kat mid ms tu
aku plak dah alang2 kat kl, ape salahnya kan
tp kena la tgu aku nyer treatment tu habis dlu

ohh, lupa nk ckp..
nama kwn aku tu khy..@sengihnampakgigi
mula2 khy nk ajak lunch sekali ngan kak zana
tapi tak sempat lah
aku g mid pon dh lambat
tu pon jmp khy kejap je..
sbb dia nk g date pulokk @sengihnampakgigi

tp dpt choc dr diaaa
yayyy!!
mekaceh taw @sederhana


psst..pny kelam kabut kan jmp
smpi aku lupa nk snap pic @jelir

ape2 pon thanx taw khy @sederhana

4 comments:

viruspadu said...

jauh sungguh coklat tu datang yer...

:: pRincEss_N :: said...

baguih laa tu...br wat treatment then mkn choc....alahai yunk....

sweethOneY said...

sis vp
hehe..tu la.. =P

ayein
ahahaha
lum mkn lagi la choc tu
ade dlm loker mknan ag :D

she.nono said...

dap nyer...
nk jgak!!!!!
share ngan owg la bucuk...
kemot tol la..
hukhuk..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...