Sunday, April 6, 2008

semalam aku g putrajaya..
prog ACCA under kelab perakaunan FEP
dahla malam b4 tu tdur lambat..
yerlah, dok mkn2 bual2 sampai dekat kol 3 pg @sengihnampakgigi
pastu kol 6.30 dah kena bangun..
ahaha..sape suruh kannnnn
kol 7.15 dah berkumpul kat assembly point..
daftar nama..


ramai jugak yang join..230 klo x silap

mata nantokkss

peace..peace...@adil

pas habis segala urusan kat luar hall tu..
bergerak la masuk ke dalam hall..
igtkan trus g putrajaya..
upenya kena dgr conference dlu..
mata dah la nantoksss
walaupun presenter dia beshh giler..
tp dah manyak setan bergayot2 kat mater, nk wat camne...
asik menguap jerr.. @ngantuk


we rawwkkkk.. @jelir



b4 gerak ke putrajaya kol 11 lebih kot..
dia suh kami wat sumthing..
isk..isk..isk..
kami DIPAKSA disuruh menukar baju..hiks
fenat i pakai lawa2 taw.. *lawa ke??? ahahahaa..syyttt
so..hasilnya mcm dalam gambar kat bawah ni la..
@jelir

selepas transformasi..
TADAAAAAAAAAAAA!!!

ukm kasik kitorang nek bus buwuk ni ajer..sob3


ahaha..nasib laa..
kata ACCA pny program kan..
dorang yg sponsor..

so..bergerak la ke putrajaya pastu..
citer kat putrajaya nnt la aku update..
pasal gmbr sume dalam camera ain..
aku mls nk bawak cam @jelir

tak syok la citer xde gambar..

x gtu??

hehe

8 comments:

damak said...

nantuk2 pn comey pe...
lalalala :P

sweethOneY said...

hehe..ade2 je lah damak ni ;p

pRincEss_N said...

ko g ker...huhu~ aku igt nk g...tp cm maleih...lenkali jer lerr aku join prog kt fak tuh...huhuh~

Princess Redbloodsnow said...

taw pown ko if post xde gambo mcm borink jek nk baco
wakakakakaakakaka

statement jujur gilos neh yang
hikhikhik
neway...lawa aaa tops ko tuh
aku nk rembat weh!!!
hahaha...pink tuee...mmg ko minah pink weh
ngaku jek!!! hahahaha

lawa aa ko dlm tuh yang

eliyashaka said...

pinknyer kamu iza...!tomeyy jerr

she.nono said...

giler gewdiks....
wek2..;p

tiffany said...

ala syiannye dah pakai baju lawa2, kne sarung baju yg tak glamer tu plak kan.... huhu.... shieda suke tgk ur baju n seluar tu la... kaler sgt matching...

sweethOneY said...

ayein
hehee..tah dah 3rd yr ni rajin lak aku join2..latest,aku nk join kem kat cameroon..kui3

zie sayam
hehe..mmg ar kakak ku..
n3 takde gmbr mcm zie tanpa merahh..kui33

ko rembat pon x guna yang..
bukan ko muat ;p

AKU BUKAN MINAH PINK!! ;p

lya
ehehe.. *memalu tucin..kui3

mya bushukk masham
elelele
dia jeles!!

ida
hehee..tu la pasal..
kat putrajaya tu dah mcm budak skolah pegi rombongan je..kui3 ;p

tp besh jugak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...