Wednesday, April 23, 2008

fuhh...berchenta ok nak hapdet blog
tensen i macam ni
server ni awat hang wat pangai ni yang oiiiiiii!!!
bikin aku panas ati je
tp aku nk bising lebih2 pon
ukm kasik pakai free =P

sooo
sadaapp ok!

hehe

jadinya hari ni sgtla bz
katanya xm kol 3.30 ptg kan
takkan aku wat buter ajer nk online sesuka ati siang td..

hehe

xm was so-so
rasa boleh jawab
tp cam belit2 jugek soklan dia
biarlah..aku mls nk pk ppr yg dh lepas ni
baik fokus yg akan dtg je :D

5 comments:

Princess Redbloodsnow said...

wahhhh...chantik ko pakai tudung ijo neh za oiiii
tudung ko tuh pun lawo aaa
**winkkk winkkkk**

MiSsZuE said...

phewittt.....lawonye..anak cape nie..hijo lagik....nk sign boleh x?...heheh

eliyashaka said...

wahhh beshnya dpt line freee jerr...

sweethOneY said...

zie
hehe..aku pon ske baju kurung yg ni
sbb ijo dia ai likeee
ahaha

zue
atas zie..bawah zue
ahaha..
ngade ek ko nk sign2

dush2 ko =P

liya
hehe..
aah..pasal tu kena zip mulut je klo line x bagus =P

tiffany said...

xnak komen pasal exam, tapi nak puji u pakaimkaler kaler ijau la... cantik n berseri gitu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...