Monday, April 21, 2008

adik..

antu smiley ;P sila abaikan pemandangan belakang yg sgt enak itu

semalam kan..
tgh aku study..ngapal2 menda tu,menda ni
tibe2 phone aku munyik
tgk no umah
angkat lah..
upenya c tinonet kat atas ni call *bukan tinonet sgt pon,darjah 2 dah..hihi
tny aku psl homework dia ok
yerlah,wpun adik badek aku ramai
6 orang
tapi skrg tgl dia sorang2 je kat umah ngan parents aku
merasa jadik anak tunggal la kejap kannn
so bile homework mana yang mak ayah aku dpt tlg
diorang tlg lah
mana x dpt, terpaksa la tepon ahkak2 nya yang lain ni ;P

tapi..
soalan dia semalam sungguh mencabar minda taw
aku tak reti nak jawab
hahaha
tercabar jap kredibiliti sebagai seorang akak
ciss..tp dulik ape aku
dh aku mmg tak reti

hikhikhik
soalan dia ape tah
aku pon lupa
tp yang penting..
dia tny aku maksud perkataan arab ok!
mmgla aku penah blaja bhs arab..
yang simple2 aku igtlah..
tp yg dia tny semlm tu
akak lupa dah la dik oiiii

mahap la sesangat
tak dapat tlg
aku suh dia call angahnya
angah arab lg tere, dulu dpt A
akaknya ini dpt tutttt
ahahahaha

wendu la ini budak tecik
mulut ske pot pet pot pet
tp klo balik umah ske gaduh ;P

6 comments:

Lily.Lulu. said...

beshnya ade adik ..
comey jek dia
:D

Princess Redbloodsnow said...

adoiii...c kiut miut neh ek za
meh cnie aku geget hidung die spai putus

ekekekekeke...tomei + gedik mcm ko jek die tuh..gulppp..gulppp...

:D

besh ek ade adik neh
aku lak...x pnah nak merase ade adik
sobsobsob

viruspadu said...

kursiyon = kerusi

itu je yang saya tahu hehehehe

twisteD_anGeL said...

huk3...

entry ni sgt membuatkan ku merindui adek2 ku itu.walau nakal itula jugak yang teringat..i mish themm...

waaaaaa...23/6 datangla dikauuu

by the way..aku tego itu wans..wakakakak..buleh die tak kenal aku kawan ko mane satu..ko tak bagi pendedahan yang ckop erk kat die?muahahaha..lepas nih kasik story abes2san erk..mane bley die je pemes dikalangan kite..muahahaha

anyway..cant wait for that sumthing to come*wink)..u know what i mean kannn..

till then..gudlak for any ur left paper okay?

nanonano said...

fuhhh~
samat na tade adek,
hoho :p

tiffany said...

cute tapi nampak nakal la dak tecik tu kan... patut la suke gado2 ngna kakak die ni....

ida ponbljr bhsarab dulu2, tapi kalau tanye skrgni mmg kompem dah tak igt kot... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...