Wednesday, April 2, 2008

FRS oh FRS

malam ni mcm org ghila la aku buat keja..
hari ni rasa mcm penat sgt la..

tekak dah mula saket balik
rasa mcm nk demam jer
dok sarung sweater ajer ni :(

siang td mmg la ujan
tp aku xde men ujan pon..

huwaaa..

dah la esok ade oral test mandarin
kali ni bacaan plak..
hari tu interview..dia tny kte jwb..
esok ni dia bukak buku text mana2 m/s,
pastu kte bace..
so siler la hapal satu buku tu yerk!

aku baru je siapkan assignment aa
nak buat assignment, br la terhegeh2 cari FRS*sape buat acc,dia taw la menatang ni :P
berhabuk2 dah FRS tu kat tepi katil ni

haha

beli mahai
pakai xmo..
haipp..beser ni taw!!

errr..

kak zana..
keja nnt kte pakai tak FRS tu?
klo tak,org nk jual..hahahaha ;p

larikkkkksss

7 comments:

Zana Sadri said...

FRS?? pejadahnyer tuh?? akakakaka

dulu kami byk sebut MASB la (padehal tu body yg buat FRS tu)

Guna kalo izza masuk line odit n acc.

kalo masuk commercial, mungkin kekadang je kot. ala2 berhabuk mcm yg tgh ko amalkan skang nie..wakakakaka

lagipun benda nie update sokmo. beli yg update copy pun cukup.

Princess Redbloodsnow said...

hehehe...FRS ek?
Aku x taw menatang neh sbb aku account x sampai diploma or degree
**sobsobsobsob**
cian aku taw

yg aku taw UBS jek
wakakakaka..wakakakaka

Princess Redbloodsnow said...

eh..dh masok ke lom masok ek komen aku tadi za? klu lom masok ko habaq nooo...aku retaip lagik..

kehkjehkeh...mencik aaa biler blogger sengal mcm gni :(

opaq said...

FRS tu maksudnya Fathi Rasa Senang..

sweethOneY said...

kak zana
amoih..
nk kena akak ni..ade ke p tny menatang ape tu..

hiks..

dah la hr tu lupa paswed UBS,ni lupa lak FRS ape ;p

mmg nk kena babab akak ni ;p

zie sayam
hehehee..
udah masuk dah komen ko syg..

ala..FRS tu standard aje..hehe ;p

asal taw UBS orait ar :D

muahs ko ;p

fathi
mandai2 je ko ekkk..geget kang :D

MiSsZuE said...

aku pon thu ubs jer..wakaka..same cm zie...

sweethOneY said...

zue
uit..ko pon wat akaun gak ekkkk

:D

majulah akaun utk bloggers ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...