Saturday, April 12, 2008

busy + tired

penat
but in the same time, aku tgh sibukkan wat final edit kes transmile
ni lum aku masuk keja bulan 6 nnt lagi kannn
baru wat analisa kes yang berlaku dulu, based on the auditor's analysist..

cane lah aku keja t?
btw, aku jadi auditor's assist. kejap je ye nnt
sekadar memenuhi syarat LI fakulti

after that..
back to my dream job, as an accountant @senyumkenyit

tapi kta hanya merancang kan
harap2 segalanya will follow the plan @sederhana

im thinking of taking MICPA exam or any professional xm lah
but not at this moment..
aku boleh amik dah sem depan if i want to take it
tapi rasa2nya tak cukup bersedia lagi
mbe nak amik masa keja nnt kot

either MICPA or ACCA..
rasanya wen i get my degree in accounting, i'll get exemption for certain papers..
tapi my lecturer ckp, examnya susah bangat
bayar dah lah mahal kan..
so kena pastikan betol2 ready to take it @sengihnampakgigi

sape2 ade pengalaman nk share? @mari *wahahaha..muka nak carik gaduh aje!

1 comment:

pu3nemo said...

mmg ramai ckp acca susah

aku giler cuak ni,
yeah kelas aku strt bln 11 ni tp aku ne cuba gak kn,
pepe pun nti aku x fhm,aku tnya ko je kan,
ko lh jd cikgu aku kn,kn,kn..? =),

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...