Monday, March 31, 2008

bengang!!! bengang!!!



aku sedang benganggggg!!!
*muke dah nk tukar jadik hulk hogan ni @marah

tadik kuar teman wan pegi mkn..
masa balik td, nk masuk ukm
tah ape mimpi pak guard..
hari ni berdedikasi sgt kan
nak tahan2 aku lak!!!

mengangnya!!

sbbnya..

gambar kat kad matriks aku kabur ye uols
bukan salah aku..aku anta gmbr kat unit keselamatan tu elok je
dia scan jadik kabur..pastu nk suh aku buat baru lak!!
rm7 yer!!
haha..berkira nah kan..kuarkan rm87 p urut tadak mau bising pon =p
pakcik tu la yg tahan aku
aa..tuuuuuuu *sambil moncong ke arah itu
yg nampak montot nyer ajer tu..
aku telah mencuba utk mensnap gmbr muke pakcik secara senyap2 tetapi aku takot dia lagi hangin ngan aku nnt..hahaha *saya mahu tapi takottttt

ms br nk masuk tu..

pakcik veteran : bak kad matriks
*aku pon kuarkan lah..aku bg kad kolej sama pasal penah dah kena tahan b4 ni pasal kad matriks aku tu =p mau cover ok, aku letak kad matriks bawah kad kolej
pakcik V : ni dah bape kali saya tahan awk ni..dh banyak kali suh g tukar kad matriks..dah2..awak parking kat depan nun @sakit
*aku sudah menarik moncong masam d cni

pas parking kat depan sket dr pondok guard tu kan..
aku pon kuar la p kat stu..
kad matriks aku pakcik V kasik kat pakcik M *m = mude sket..kui3 =p

pakcik M ni mcm baik n boleh bertolenransi la jugak
tp pakcik V masih membebel d ctu ok

@cakap

pakcik V : tgkkan kad matriks dia ni..dah lebih 3 kali dah..suh dia buat baru

abg tu kan *ceyy..abg plak =p tgk la aku nyer kad..
dia ckp "dik nape x buat baru..dh banyak kali kan kena tahan"
aku senyum sajer..
sbb intonasi dia bagus jer..aku pon senyap jer lah..
tgk..baik x aku =p
hehe..tanduk blum kuar lagiikkk..hahahaha

pakcik V suh abg tu tahan kad matriks aku
aku buat muke kesian kat abg tu
"bang..esok sy ade xm..nk pki kad ni"
aku tipu di ctu yer..hahaha
pastu dia mcm kesian..
dia pon ckp "nnt jap tny boss yer.."
dia pon pegila tny..sambil tu aku bebel la sorang2 dalam tu..hahahaa..pelan2 je la.. =p
pastu bile dia dtg balik..

aku : xpelah bang, simpan je la kad matriks sy tu
abg : kata esok ade xm
aku : xpelah..esok sy pegila wat baru
abg : kan dh byk kali suh buat..nape x buat seblum ni..
aku : bukan salah sy bang, sy bg gambar elok2..diorang scan jadik kabur..
abg : esok bawak gmbr yg terang sket
aku : yer..esok sy pegi amik gmbr baru ok..
abg : confirm bleh buat esok x?
aku : abg simpan je lah kad sy tu..esok sy g wat baru *sambil jalan kuar dr pondok tu,trus p kat keta..

@bising

hahaa..adekah aku telah over acting rakan2???
cian dia..aku bengang kat pakcik tu, abg tu yg kena..nasib ar

sambil aku jalan p kat keta tu..
sempat lg mulut aku menyumpah "STUPID!!" *bengang ngan pakcik V
haha..
mcm agak kuat aku ckp..automatik kuar dr mulut aku =p
seb bek pakcik tu x dgr..kot x nnt dia kejar aku nayerrrr...
hahaa @mari


so..esok kena bangun awal g wat kad matriks yer
klo x nnt aku xleh nk g amik slip xm aku..

@tensyen

psst uols..adekah salah aku? TIDAK!! aku takkan ngaku benda yg bukan salah aku..hehee

14 comments:

she.nono said...

huk.....
cian nyer dye...
pak guard sni pon gler...masok couple2 pon bsg..ade pak guard ok..
klu kne tang mak guard mmg kompem la free2 naik name..ciot jerk..x berdedikasi lgsg.....

tiffany said...

ala ciannye kne tahan lagi ekk.... dah esok g buat tag baru ok.... takpe pakcik tu bosan takde org buat hal, tup2 iza lak masuk izza la jadik mangsa... hehe...

sweethOneY said...

mya sayam
hehehe..kitorang xde mak gad yg jaga gate..seb bek =p

tp pak gad ni ikut angin dia laaa..
bukan tentuuu..

nyampes taw

Ms_MER said...

pasal kad matriks pon kna..tlebih rajin ke hapo pak guard ni.

Zana Sadri said...

muahahahahaha.... gelak guling2 jap!!

pasal kes diorg BANGANG sendiri udahnya plajar lain terjebak.

yg tua mmg perasan bagus. biasa la tu...(kalau kak zana mmg dah kena dah org tua tu) :D :P

MiSsZuE said...

hiks sabar ah izza..jgn mare2 ye..hehe..

Ceera said...

sebelum nie memang pernah kena tahan ke???

wakakaka...

memang salah ko la tu, =P

eliyashaka said...

eloww..

baca citer awk ni kan teringat kenangan time stadi kat utm..

time tu ada kes kecurian komputer..pak guard tahan keta kitaorg siap buka bonet!owhh tidakk..terasa mcm suspek pencuurii betul time tu!! keta2 lain dok bhenti tengoo ktorg..aduss sgt malluu

abis pakcik guard tu dpt sumpah seranah ktorg..hikss

myb kena pikiaq they all just jalankan tugas lah kot erk..tp kdg2 dedikasi tak bertempat tul

nice blog btw :D

sweethOneY said...

eeda
hehe..mmg kena wat baru pon syg..dh kena tahan kan :D

ms_mer
hehe..pak gad ni pon ikut mood taw kak..time dia MALAS,kol 3,4 pg kuar masuk ngan bf pon dia wat pejam mater je =p

kak zana
amoih2..
sakan sungguh no gelak guling2
dh habis pantang lum ni..hehehee
tahan sabar je semlm tu =p

zue
hehe..cool2 =p

ceera
wakakakaa...ko saje xnk sukung aku taw ira =p

eliyashaka
hehee...ex UKM ek?
hehe..pak gad ni mmg..
ade time dia nk wat keja, dia buat..
ade time dia rs nk pejam mata,dia pejam..
cewaa...lancang mulutku berkata2 =p

xpelah..kte anggap la dorang menjalankan tugas dorang je ek :)

btw..hye eliyashaka! ;)

framestone said...

he..23x sian ko ek...awat aku, pak guard yg angkat tgan ek...xde pun thn aku even aku xbwk kad matrik yg mmg xnmpk langsung muke aku huuhh... len kali ngn moncong memanjang...nnt jd jongang krg

viruspadu said...

tindakan berani mati

tp i like la hahaha

biar terkedu sikit guard tu

eliyashaka said...

iza...cuba hg baca balik komen cek tu..

"baca citer awk ni kan teringat kenangan time stadi kat utm.."

aiyakkk!!i bukan ex UKM la..ex UTM..

ni blogging byk sgt ni smpi berpinarr mata..hikkss

dahh pi kelas!jgn lawan pakgad tu..biarkann dia..ehehe

Daddy Harith said...

marah kah!?
geram kah!?
Semua pak gaurd pun same!
lebih2 lagi pak gaurd uitm!
arghhhh!!!

sweethOneY said...

framestone
kui3..aku dh wat baru pon id card tu :D

syabasss :D

akak vp
hehe

teremo la semlm2 tu =p

seb bek dia x kejar..kui3

eliya
yeke? aah la weyy...
malu i..kui3
berpinar2 dh mater ni..

ahakz

daddy
hehe..sy sukung!! =p
uitm student la ni kan?
hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...