Monday, March 31, 2008

ayat-ayat cinta



ok guys..
gg syg ni nak ai buat review pasal novel ayat-ayat cinta dia yg ai dah bace hari tu..
hihi..
so this n3 is special for u darl ;)

aku bukan seorang yg ske membace
ape lagi novel tebal2 ni..
klo yg citer pendek2 tu layan la jugak
tp paling layan komik la..hiks

eh eh..dah lari topik lak =p

oklah..
aku dah bace novel ayat-ayat cinta tu..
mula2 bosan la jugak..
asal bace je tdur..hiks
tp bile masuk citer bab cintan cintun
tawen2 ni..
ha ko..segar je bijik mater aku..
smpi makan pon ngadap novel tu!!

hahahaa..
best taw :)
percintaan dorang dalam ni sgt murni..
im wondering klo ade lg guy yg mcm tu..
sgt bertuah perempuan yg dapat laki mcm fahri itu
dan sgt beruntung laki yang dapat perempuan mcm aisha :)

nak sinopsis ke korang?

aku tak reti la nak ringkaskan citer dia..

korang klo nak sinopsis dia search kat google taw!!

hehe..

tp best..wa tak tipu looo..

x sabar nk tgk movie dia plak

5 comments:

yatz said...

i pon ade buku ayat2 cinta tuh..besh tau...last month kat indon my fren kat sane kata dah ade movie dia..besh gak...

tiffany said...

shieda kat moscow ni dah tgk dah ayat2 cinta movie tu tau izza,... hehe... best sgt... kitowang download je senang citer... hehe... tgk tau nnt kalau dah kuar panggung...

Gg said...

yeeehhaaa~ thanks hOney for the speCial entry...
=)

sweethOneY said...

yatz
aah..best kan :)
sgt layannn ok..

kwn i pon dh tgk movie dia..dia ckp best..ni yg tak sabar sgt nk tgk ni..
tgk gazet pon teruja ok =p

sweethOneY said...

eeda
hehe..bestnya..iza pon nk donlod gak sebenarnya tp kat sni ade firewall la ida..xleh nk donlod..tgu la cuti balik umah dlu :D harus donlod..
sgt x sabar lah!!!! :D

gg
hehee..sgt x sabar la yang nk nengok cter nyaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...