Saturday, February 16, 2008

saving ;)

semalam pas habis kelas AA dalam 3 lebih
aku g library..g pulang novel yg aku dh buat pekasam selama 2 mgu itu :D
hehe..kena denda rm4.80..
bayar sajork lah..sape suh pulang lmbt kan :P

pas tu, aku g post office..
niat ati sungguh murni, nk g tambah pelaburan kat ASB
so, aku kuarkan duit dr akaun bank islam utk masukkan kat stu..
dah smpi pejabat pos, amik nombor..trus selamber derk jer g duduk..
rilek2 lagi,goyang2 kaki..
sungguh konfiden yer..
ini 1st time aku nk masukkan duit pas aku buat buku dlu..
dlm tu ade lah rm150 jer,ciput sgt kan..hahaa

then..

dah smpi giliran aku
pegi lah kat kaunter tu..
bg lah abg tu buku ASB ngan duit..
dia belek2,pastu dgn KUATnya, dia tny "mana borangnya ni?"
aku plak dgn mengomnya jawab balik "eh, kena isi borang ker??"

hahaha..
yer kawan2..
siler lah gelak..aku relaaaaa

punyalah tak reti nk g simpan duit,
buat tataw je kena isi borang dlu upernyaa
ohh..br ku taw..
dah ku isi2, x lengkap lak..no ahli x isi..
lg sekali aku telah mengeluarkan pertanyaan bodoh "yg mna no ahlinya bang??"
huwaaaaaaaa...
padahal dah terang2 kat muke 1st kat dalam buku tu lah ade no ahli..
buek malu joo..
temptation kali ke3 aku amik no,g kaunter br berjaya ok!
takpe2..pasni ai dah taw lah klo nk masuk duit lagikk
:P

moral..malu bertanya nnt malu
hahaha
:P

2 comments:

Ceera said...

takpe, 1st time memang gitu, hehehe....

2nd time leh berlagak skit...

pu3nemo said...

hahahaha,aku pun dl first time sengl gak,tp skang da teror..
*berlagaknyer aku*
ahhaahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...