Wednesday, February 13, 2008

peluang kedua..

korang percaya tak pada peluang kedua?
hmm..aku cam ade dilema lah..
bukanlah masalah berat pon, aku je yg memberatkan benda tu kot
:P
camni..dlu aku ade bestfren..
but one time,she left me..
tibe2 ok..
kitorang renggang slow2..
pastu alih2 trus mcm x kenal..
yg pasti jadik camni sejak dia ada bf lah..
yerlah,dlu masa byk ngan aku..sekarang byk ngan bf kan..
aku tak kisah lah, lagipon xkan nk kawal hidup org lak kan even dia kawan baik kte..
alasan dia xnk kawan ngan aku dlu, sbb dia cam tersepit antara aku ngan bf dia..dia serba salah..dia kata tataw nk pilih aku or bf dia..tp skrg dh jelas lah kan dia pilih sape..
oh..yg lagi satu buat aku jauh ati sgt ngan dia ni, sbb kat belakang aku dia ade ckp2 buruk psl aku gak..
hmmm..patah ati aku ngan frenship ni taw..

ok2..
ape yg aku nk ckp kat sni bukanlah benda yg lepas2 tu..
past is past..
sekarang ni..lately ni,dia cam nk berbaik2 ngan aku balik..
aku plak cam x let go lagi benda yg lepas..
dgn kater lain, hatiku masih saket yer klo terkenang ape yg dh dia buat dlu..
does she deserve a 2nd chance?
aku dh org nk kawan, aku xdelah buat tataw jer..
aku kwn..
cumanya aku tak nak lah terlampau rapat sgt mcm dlu..
kawan gtu2 jer..
tp aku ade rasa mcm x secured taw bile ckp2 ngan dia..
mcm klo ckp2 ngan dia, aku cam terpk balik..klo kat belakang aku ni,ape lah agaknya ape dia ckp..
adeh..masalah tol ar..
benda xlah pening sgt kot..
aku je yg memeningkan keadaan
:P

ape2 pon..
life must go on..
kan?

8 comments:

Princess Redbloodsnow said...

i belive in 2nd chance aa lalinkkk buhsyukkk

die nak kwn blk ngan ko ea
ko biase2 jek la ngan die dulu
insyaallah in times...luke dihati ko yg die toreh tuh aku kembali terubat biarpun ianya nnti akan berparut...

jgn ceddey taw

:P

alin said...

have a nice day.. :p

Naughty Babe said...

hey sweety... ;)

i rasa tak salah kalau u nak terus berkawan dan berbaik smula ngan dia. as long as u r not too 'baik' or percaya macam dulu lar kan. kena more careful jer lar this time.

pRincEss_N said...

ikut laa ko....tp mayb x sebaik dlu kot nti...luke ttp luke...luke msti de tggl kn parut rite...tp jgn laa smpai x maafkn die..

viruspadu said...

erm...

takut jugk nak rapat2 ngan member mcm tu

kang kalu dia ada bf baru kan dia blah lg

erm... susah jugak kan...

tp u kawan ajer la, mana tahu dia insap ke

[LADYBiRD] said...

iya.. syg.. just anggap biasa je. tp tula.. kalo awak rasa takut nak share cite ape kat dia.. takpe.. ikut je cara dia.. tp kalo dia kutuk org cakap je.. tak payahlah nak kutuk org kan.. kita just happy dgn cara kita cukup.. org nak kutuk kita lantak arrr... biar dia rasa sunyi pastu.. =)
believe me.. if u rite.. siapa2 pun akan hargai u...

Ceera said...

saya pun penah dalam dis situation... skang nie la... dok gaduh ngan bespren sendiri...

haihhhhhhhhhh...

kalau sayang ngan dia, apa salahnya maafkan dia kan. just kawan cam biasa la, jangan over2 cam dulu. sebab masing2 pun ada kehidupan masing2 kan..

sweethOneY said...

zie
erm..entahlah z..dh kena sekali susah sket..tp x salah bg peluang kan :)

kak alin
hv a nice day jugak :P

dia
dia..mmg skrg ni i kwn biasa2 je ngan dia..klo nk rapat pon pelan2 la kot..xmo lah hurt balik..

ayein
xde lah aku x maapkan dia lah..syg tu rasa mcm ade lagi..

sis VP
skrg tgh mencuba la sis :) mna taw dia dh insap kan..

kiki
yerp..btol2..yg penting klo nk org hargai kte, kte kena hargai org dlu :)

ira
ye ke ira? susah kan klo gaduh ngan bespren ni..sayang tu sayang..tp gaduh pon gaduh..tp bile gaduh ngan bespren ni, saketnyaa...aduhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...