Sunday, February 17, 2008

gedik santai!

aku pegi keris mas td..
dalam 10.30 lah..
sbb kwn aku kater kol 11 lebih hujan perform..
sekalik masa pegi tu, br band no 8..
ade lg 4 band b4 hujan perform..
adeh..x larat den nk nunggu..
sha dah reservekan tpt utk aku kat depan :D
tp aku malas lah nk tolak2 org nk g depan..
sudahnya aku melepak kat belakang jer..
snap2 amik gmbr syok sendiri..
hahaa..

masa aku blah td
time gurl's band lah..
sedap gak dia nyanyi lagu kesal ella..klo x silap aku lah tu tajuk lagunya :D kot salah siler tolong btolkan..
jum tgk gmbr aku bergedik santai td..
:P

~aku paksa wan jadik photographer tak berbayar..haha~

~gulp..gulp..tu peha org ke peha dinosour tu.. :P~

~budak gomok..uwaaaaaaaaa~

~org dok melompat2 kat depan stage, aku dok blakang main amik2 gmbr..haha~

~gmbr kantoi..wan ni,aku tak ready lg taw..buwuknyaaaa~

~ko hengat ko chantekk?? ahaa~

~muke nantokss..jum balik wey~

5 comments:

hujung jari said...

salam...
lama x jenguk2 blog nih...
kira jd org 1st la ek yg comment entri nih... hihi...
hujan dtg ukm ek...
aiseh..rui x gi...
hehe..

pRincEss_N said...

agk r beb...sumer muke solo....ltk r pic double wan...huhuhu~ aku pn g gaks...kul12 aku blah...x smpt tgk hujan pon....

sweethOneY said...

hujung jari
hye!
ehe..
dok bangi gak ker?

ayein
aku gile kuasa sket..sumer pics aku nk kongker sorang..hahaha..

Lily.Lulu. said...

amacam .. layan x hujan ?? hehehe ...
;)

Ceera said...

cantik je ko yang, ko nye blog. sukahati ko la nak posing camne kan...

lalat je tak soka, aku sokaaaaaaaaaaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...