Saturday, February 16, 2008

battle of da band

malam ni ada battle of da band kat kolej keris mas..
tgh pk ni rajin ke nk g ek..
kwn2 aku yg kat sana dh msg2 tny mau pegi ke ngak :D
kol 11 lebih karang hujan perform
aku takder lah minat sgt hujan..
org2nya pon tak bape ku kenal..
tp aku minat lagunyaa..
msg kat kak ly kat shout box dia, tp senyap sajork,x online agaknya kak ly tu :P
sbb setau aku di mana ade hujan, di stu ade kak ly..hehe
tol x akak??
igtkan klo kak ly dtg mlm ni, leh lah jmp, berkenal2an :P *poyo x ayat?hahaa*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...