Sunday, February 24, 2008

220208

hari ni aku teman sha,farn ngan ain pegi SSM *suruhanjaya sekuriti msia* sbb diorang ade assignment kena buat..
sebenarnya aku pon mls nk ikut..hehe..watper aku ikut pon kan,bukan aku nyer assignment :P
tp..
pastu nk pegi shuping carik baju nk pki g dinner :P
yaaa..btol2!!
tu lah sbb utama aku kuar..hiks

~chubby nyer aku :|

~sha tgh bz..jgn kaco dia..hehe


pas habis keje diorang kat SSM tu..
kitorang gerak g time square..
pas g time square, pegi sg wang..
pastu g time square balik..
letih giler kaki n badan aku hari tuh


~eeii..ade naga beso..budak kecik belakang tu nk nyelit jugak tu dlm gmbr aku :P

~time makan kat kopitiam :)

oh yer..
ade kwn aku sorang tu, dia join slimming program kat beverly hills..
so nemankan dia jugak lah tuh..
sambil tgu dia sudah,kitorang pusing2 lah TS tu :D

~kat dalam beverly hills..pestaim aku masuk tpt2 cenggini :D

eeii..korang nk taw x..
teman kwn aku ni kan
berasap telinga n ati aku :|
bersungguh2 cina tu kutuk body aku ek..
nk suh aku join slimming prog jugaklah tu..
dia ckp aku gemok!!
buwek..ko kutuk lah aku cane pon,xde nya aku nk laburkan duit kat ko :P

haa..
dalam pada syok2 berjalan tu..
ade satu kejadian yg x bape nk besh :(
kasut aku patah sket depannya..
uwaaaaa...
tersangkut kat escalator..
kan ms kte naik escalator tu,dia flat dlu kan..sekali ms tangga dia dh mula naik tu,kasut aku tersangkut :(
maka,jadiklah mcm ni..


aku x beli kasut baru pon..
lantaklah pakai kasut sumbing sket pon..
haha :P

malam tu dalam kol 10 kitorang balik ke bangsar..
tdur umah makcik ain...
makcik dia xde,g holiday kat bahrain..
so..wat mcm umah sendiri lah yer..jgn malu2 :P
tdur tataw la tah kol bape br lelap..
borak2, dgn sibuk2 try2 baju nyer kan..
:P

4 comments:

pRincEss_N said...

mate baga tu grak2 kan.....huhuhu~...aku g aritu...tp hp aku gn feze due2 mati...so..xley capture..

pu3nemo said...

wey lawa la gmbr ko yg first tu..seyes lawa..


p/s: nasib baik la ko x tergoda tu,dia ckp ko gemuk sbb apa tau,sbb dorg kan jns kering giler,tu yg nk tarik ko jd kering tu tp body ko da lawa la tu..

Ceera said...

cantik kasut wpun dah sumbing gayak gitu, takpe.. orang tak nampak pun...

sokahati dia kutuk badan2 ko. kasik bahasakan dia balik...

she.nono said...

haha..
musuk pakai kst sumbing..
cian dye..
tape2...
smpn wet okeyh..
jgn bzr2...
t leyh banje mya..
ahahaha..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...