Monday, December 17, 2007

the lost world of tambun

hari sabtu, 151207..
ade telekom's fam day kat tambun..
kol 6.30 pg lg ayah aku dh kejot suh bangun :(
waaaaaaa...ngantok x tahan
1st time sepanjang cuti ni aku mandi seawal tu :D
siap2 sumer, dlm 7.45 pg kitorang pon gerak lah ke tambun tuh..
ngantok2 pon sempat gak snap gmbr b4 pegi :P

sampai kat tambun dlm lebih kurang kol 8.30 pg
ayah aku pegi uruskan registration..
oh yer..ni fam day peringkat negeri..
so staff telekom satu perak lah berkampung
ramai gilerrr..
slalunya fam day b4 ni, aku join jugak games2 dia..
sbb biasa peringkat daerah jer
ade lah jugak anak2 kwn ayah aku yg bleh buat kawan..
tp this time, aku mls nk join..main air lg besh..hihi

~nmpk tu 'telekom msia' :P siap ade tagged khas lg..hihi~

gambar main air takleh nk letak lah..
hehe..lgpon x byk gmbr..sumer sebok main ajer..

aku main air sampai lebih kurang kol 2 ptg..
tangan dh kecut2 dh time tuh..
ujan renyai2 lah tuh..
main air sambil main ujan..hehee..
pastu g berendam kat kolam air panas..
pastu masuk air balik..
main tube slide yg sy sgt sokaaa itu.. :D
yg aku ske kat sni tube slide dia besh taw korang..
ni bukan 1st time aku g sni..
ni 3rd time..tp tube slide tu ttp menjadi pojaanku :P
dia ade 4 jenis..aku suggest klo korang g, jgn x try yg no 3 tuh
lap dia hehee...mmg leh buat org menjerit :P
ha..lg satu, yg uniknya..ade dark tube slide..mmg gelap gile tube tuh..
nmpk tanda arrow ajer..
dlm kol 2-3 lebih tu, aku dh tukar baju..
aku ngan nina jer yg dh salin baju ms ni..
adik2 aku yg lain dok sronok main air lg..
kitorang berdua tukar baju, pastu pusing2 lak pastu..
klo dh pusing tu, haruslah berposing kan kan kan.. :P

waaa..pusing2 sampai kol 6 lebih taw..
penat giler rasanya..
adik2 aku tu mcm x sedarkan diri ajer..
sampai kol 6 pon xnk naik lagi..
tu pon dh kena panggil suh tukar baju..
klo x, agaknya smpi tempat tu tutup br nk naik :P
balik tu, ayah aku ajak singgah JJ jap..
layankan jer lah..tp nk shopping mmg x larat lah..
jap jer pon dalam tuh..
pas dinner, trus balik umah..
dlm kol 11.30 mlm br smpi umah..
mmg aku pengsan awal mlm tu :D

9 comments:

azarina said...

nk menyinggah jap..heheheh izza ktne tambun 2?

Naughty Babe said...

u tipu r beb! kata u tunggu i. ni i tgk u possing dan bergumbira tak hengat jer!!

huhh!!!

menci r!!

Ms_MER said...

wahhh..sonoknyerr p mandi manda.

sweethOneY said...

na -> hehe..singgahlah :P tambun tu kat ipoh na..klo nk lebih tepat lg kan kan kan..dekat ngan tg rambutan..ha..sebut tg rambutan sure sumer org taw kan :P

dia -> hehe..kan i dh kater suh u tgu kat stu..i tgu smpi mlm taw, u x dtg2 :P klo x ade geng posing x hengat..hihi

sis ms_mer -> hehe..mmg seronok :D

Moonlite said...

Amboi... ko bejalan tak ingat org okkk!!.. :P
weh aku tak penah g lagi la.. ni yg haku jeles ni..
tp hakikatnya aku amat penakut ngan air... my bigest fear okies.. :D
hiks :P

nanonano said...

huwaaaaaaaa..
besnyen !
:D
huhu..
tp men air banjir lg bes kot, hoho..

Princess Redbloodsnow said...

aku nampak muke ko mandi...lalalala...syyytttt rahsia kite2 jek ek

:P

azarina said...

alamak..tg rambutan?kuikuikuikui okei..sbb tgk pic cam besh jer...kg na kt perak gak..tp kt kampar..jauh g dr ipoh almost 2hr gak arr..nk ajak mak arr..tq 4 d info!!take care!

shasha said...

uikss...macam best je world of tambun nih..bila la leh gi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...