Tuesday, December 25, 2007

birthday presents..

mst ramai yang tak taw..
23hb dec hari tu..
birthday aku..
saje nk tayang hadiah jer..hehe :P
cardigan n t-shirt tuh parents aku yang belanjer :P
selendang n purse tu from my sayang..
purse tu sepasang..
pandai lak dia belikan sepasang..
yang besar aku pny, yg kecik dia pny :)
n selendang tu sepatutnya ade 5
ade kaler hitam lagi satu..
tp tadi cik aku dtg umah..
aku bagi hadiah kat dia lak..hehe :P
xpelah, lgpon aku dok tgu selendang hitam dari swak ni..
lalalalaa..

ops..kek xde lah pulakk :P

5 comments:

pu3nemo said...

happy besdy babe..
aku lupa la,bz ngn keje smpai lupa.. =p
tkcr ya..

p/s: lawa purse tu.. yg besar tu ko nyer kn?yg kecik tu bg la kat aku?=p

sweethOneY said...

hehee..
sayang..
purse tu sepasang..
yg besar aku pny..
yg kecik of course lah dia pny :P
dh dia yg belikan..hehehe

Princess Redbloodsnow said...

eleehhh...caper ckap ramai yg x taw besday ko...

aku neh ape...
ppagi bute lagik aku dh wish ko
lalalalalalalala..

pssst...diharap ko sabau menunggu ek...sendang dtempah khas dr swak...meowwww!!!


wakakakakaka


p/s:
aku jeles nengok purse louis verton **aku men lantak jek ejaan name tuh...lalalala**

huhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

Ceera said...

selendang, semua cantik2... sakan la nooo...

pRincEss_N said...

izza tlh bgaya gn slendang2 nyer dis sem...cayalaaa....

psstt....**kasi tepuk tgn manyak2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...