Sunday, December 2, 2007

3 in 1

hari ni rutin harian aku cam penuh aje..
hihi..
seronoknya sbb x bosan hr ni :D
nk taw ape aku buat hr ni?
okey..continue ur reading ;)

*****
library

petang tadi pas zohor
aku bawak aliya n arip *adik2 aku* pegi library..
sajer jer bawak diorang
tgk dok rumah bosan sajer kan
baik g library bace story books
mmg diorang suke sgt lah tuh
neway, aliya br 7 thn n arip plak 12 thn
aku plak bace majalah
best plak rasanya..
lama dah aku x g library ni
dulu zaman sekolah sukalah lepak stu
oh yer..ni library kawasan daerah yer..
manalah taw, korang igt library kat kg aku lak kan :P
sbb daerah pny, so besarlah jugak..
n kat perkarangan library tu ade equipments nk buat exercises
mmg adik2 aku ske sgt lah tuh..
aku pon ske gak sbb ptg2 leh exercise kat stu
maklumlaaaaa...
aku kan tgh diet skang ni :P

~b4 pegi sempat posing lu kan..hehe~

~khusyuk ajer adik aku ni membace~

~ aku mmg di mana2 pon berposing aje..hihi..ni section kanak2..*aha, siler abaikan peha aku yg debab ittew*~

*****
cupcakes

balik je library
aku bersilat kat dapur lak..hiks
dok membuat cupcakes uolss
ni sumer sbb terpengaruh ngan chika..
pg td lagi aku dah bukak blog dia
sumernya sbb nk salin resepi..hihiks
eh..klo korang pon rs nk buat, cariklah dekat page dia yer
ade link utk resepi cupcakes
simple n sedap! :D
bahan2 sumer dah ader kat umah..
maklumlah, mak aku mmg rajin buat kek
so tgl cup aje takde..
pg td aku kuar la kejap pegi supermarket cari cups..
dahlah, mls citer pjg, tgk gmbr jer la eh..
xdelah lawa pon cupcakes aku wat..
comot2 ajer..
tp aku puas ati :D 1st time buatlah katerkan :P
yg menolong aku wat ni nina adik aku ngan mak aku
tp almost sumer aku yg wat taw :P
nina tlg aku letakkan choc kat atas cupcakes tu
n mak tlg aku hias ngan ising..
sbbnya tgn aku ni menggigil ajer bile nk picit ising tu.. :P
thanx to my mum n nina!!

~ready utk dimasukkan ke dlm oven~

~x dimake up agi..yer2..aku taw buwuk~

~tadaaa..ok x korang rs?~

~acara wajib..hiks..namer aku n aliya tuh..*nina marah x enterprame namer dia sekalik*~

~pandangan tepi laks..hiks..comot ajer kan bekas dia tu~

~im so in love with this cupcake.. :)~

*****
bee movie

pas setel ngan cupcakes tu
aku layan bee movie lak..
semlm aku donlod
hr ni br sempat nk layan
aku pon tataw la nk kater best ke x
sbbnya mater aku asik nk terlelap ajer td
hehee..
okey..that's all 4 today :)

gdnite peeps~


7 comments:

ChikaDior said...

tapi cupcake u nampak lagi senonoh dari i. maklumlah, first touch. tak penah masok dapo, tiba2 buat cupcake... tgn ajaib btol. ahaha.

saiz cup pon i bantai ja. ekeke.. semuapon bantai la. thats y i kena buat utk second round supaya hasil lebih senonoh.

sweethOneY said...

heheee...
xpe chika..tp tgk awk wat love tu sgt jehless ok!
cuba buat tp x jadik :P

xpe..samalah kte, br blajar nk masuk dapur..hihiks

cuya said...

waaaaahhhh...dia pun dah berjaya..best tak buat cupcakes? yang penting rasa mesti meletops kay... decorations, lg cute kalau contengan tah apa2...mcm budak tadika nyer hasil lukisan, cute je...

shasha said...

hehehe..nak sikit...

Princess Redbloodsnow said...

pssttt..pjg kaki enko.
cuker aku menengoknyer..hahaha!!
kate diri tuh pendek...alih2...ketinggian die same ngan aku...citttt!!! sendiri nyer ketinggian pun x henggat ker dikkk oiii

:P

mencik ah aku ko dok wat cupcake tuh.name aku langsung ko x taruk atas cupcake ko tuh ek..huhhh!!! huhhhh!! dah HUHHHHH!!!

mls geng!...bweeeekkkk!!!

sweethOneY said...

hehee..
psl ko kurus dr aku, sbb tu aku rs ko tgi lg kot :P

alaahhh...mehla geng..lenkali aku wat aku letak namer ko ek :P hehe

Lily.Lulu. said...

alalala .. cedap jek nampak
nape x pos kat kite !!

:D hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...