Friday, November 9, 2007

bBy & mekD

alhamdulillah..
got msg from kak zana..
tell what?
kak zana dah selamat melahirkan bby boy
pada pukul 2.51 ptg td..
yayy..
mirul dah dpt adik..
hiks~
nnt klo sempat
sayer g melawat kak zana yer :)
congratulation!!

and

program pada petang ni
pay a visit to mekD restaurant..
kempunan n tringin dari malam td lagik
nak makan spicy chic
tp takde..
tgl regular aje.. *bleh plak gtu kan?*
then aku just amik
chic mcdeluxe hot sensations
LARGE!!
hahaa..
yerr..sayer lapar ok!
g ngan sape lagik..
ngan bf2 aku ittew la..
hiks~
oh..btw..
nama diorang ni yang sebenar
encik ezuan + encik idzwan
they keep asking me perlu ke letak bukan nama sebenar tu..
hehe
no pics sebab orang ramai kat mekD td..
aku kan pemalu
so seganla nak mensnap2 pics di depan org ni..
hehe..
oh..
pegi mekD melaram dengan selendang baru yg zie berkenan tu
zie..siler makan ati ok! :P

credit to en nauze kerana dipaksa
sudi menjadi photographer

5 comments:

nanonano said...

xpndai lorrhh kai slendang burai2 gni..
ishk...

sweethOneY said...

hehe..
nano..kan dah bg tutorial b4 :P
siler la pakai..
pastu show off taw :D
x sabar nk nengok nano pki selendang :D

ReDbLoOdSnOw said...

ngengade ko izza...
aku tarik kang sendang tuh dr kepala ko nnti...wakakakakaka

alaaaa..aku ramai org ke x ramai org ke
aku dulik ape...akan tetap mensnap2 arr...who cares! wakakaka

Ms_MER said...

camne nk adjust tudung tu jadik bucu d depan aa...x gheti den aa

shasha said...

honey kena buat kelas lagi ni..banyak sangat student yg nak belajar..kite pun nak belajar gak...ehehheeh..masih tak pandai lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...