Saturday, October 27, 2007

study~ study~

adeh..siap juga akhirnya assignment aku yang terakhir..ha, 31hb dah stat exam, ade g assignment yg x ciap ek..ape daa aku ni..mementang due date 5hb nnt..hiks~

so dah siap ni, nk g sambung study audit~ yeay..nak g tdur ngan sya..n farn..best sket study sambil bergossip..ahaks~ :P

ni la perjuangan last untuk sem ni..hehe..pasni leh la aku mengenjoykan diri~ hehe

31hb - audit
2hb - tax II
5hb - sistem perakaunan kawalan
15hb - advanced acc I
19hb - management acc

.....
...
..
.



pastu



ape lg??



BALIK KAMPUNG LA!!!! :D *lom pape dah brangan lebeyh..hehe*

owh~ btw..4hb ade birthday sumone la.. :) org tu marah kat aku, xmo ckp ngan aku..dia majuk ngan aku la tu..jgnla lama2 marah ye cik abg..x baik :) now we r even ye..

4 comments:

pu3nemo said...

gud luckya..ntip as abis examlh l kita out sm2 k,kolnje aku mkn kt chillis..hehehehe

sweethOneY said...

wakakka..ko kejenya suh aku lanje je :P ni takot nak kuar ngan ko ni..muahaha :P

k set, pas xm kte hang out yer..hehe

n thanx :)

Zana Sadri said...

selamat berpeksaan... tapi kan...exam schedule tu tak mencabar minda LANGSUNG tau... ekeekeke

sweethOneY said...

hahaha..x mencabar langsung ek!! ek yer akak aku ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...