Wednesday, October 24, 2007

adey dey~

huh! it's just me je ke or orang lain pon experience the same prob ek?
geram btol la ngan line maxis sekarang ni..
start dr b4 raya line lembaps..malam raya tu..aku paham la, time tu mmg line bz..
tp bile dah smpi 4-5 hr pon sama je..pe cite..

skrg ni plak, asal kol 12 aje, network asik bz..
ni sure pasal hotlink super savers ni..
sumer org beriyer nak guna..yer la, benda murah..
tp masalahnya org yg tak guna ni kena sekalik effectnya..
bengang tol aku bile kol 12 lebih je msg lmbt delivered, nak call x leyh, sbb network bz..
pastu sekalik dpt msg smpi 2-3 msgs yg sama...
waaaaaaaa...tolongla maxis wey...do something!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...