Wednesday, July 4, 2007

mood : membebel

malam tadi aku tdur awl..kol 12 lebih aku dah tdur..*kira awal ar tu bg aku* hihi..slalu klo kat umah, kol 3-4 pagi br aku masuk tdur..tp semalam tah kenapa aku rasa lain macam je..org lain sumer dah tdur, tgl aku sowang kat hall...aku jd takot..haha..trus masuk bilik parents aku, tdur ngan mak aku ;))

bangun pagi sbb mak aku called, suh bgn bagi adik makan bubur n ubat..aku dua hari ni, makan bubur je..adik yang demam, aku tumpang sekaki..hihi..xpela..kira aku diet la tu kan..ekekeke..adik aku tu dah sehat sket dah tp still x cekolah hr ni..esok dia sekolah kot, tgk td elok je main basikal..hehe..

kat sini mcm nak ujan lak...mendung je, br igt ptg ni nak ajak arip main badminton..xpon nak main basikal ke ape ke..aku letih plak asik dok dalam umah ngadap pc, ngadap tv..dgr lagu..alahai..bosannya..nak kuar jmp kwn2, mak aku x balik keja lg, xde transport lak nak kuar..

lately ni, aku geram la ngan sorang kwn lama aku yang aku x anggap kwn dah..tiap2 malam dalam kol 1-2 pagi suka misscalled aku..aku ni dah la pantang orang kacau tdur aku *cuma org tertentu je aku x marah* act dia ni kind of..ermm..mcm pengkid la..dlu aku satu sekolah ngan dia..sekolah aku sumer pompuan, n aku rapat la ngan dia ni..tp ade la beberapa peristiwa jadi yg membuatkan aku dah xnk kwn ngan dia..tp dia ni asyik mengacau hidup aku la..ni kwn aku la ni..elok2 dia xde no hs aku, dia g bg lak..kang dah tak tenang hidup aku kena kacau ngan org mental ni..aku mmg x penah marah dia or wat ape2 kat dia pon, dia kacau2 aku, dia misscalled aku, dia msg2 aku..aku ignore je sumer..tp hr tu aku geram sgt, dia kacau tdur aku kol 2 pagi, dah la aku penat, tgh sedap lena..kena kacau lak..hangin la aku..aku marahkan la dia tu.."aku ckp jgn ganggu hidup aku lg.." pastu dia reply ape taw x..dia ckp "aku try tak ganggu life ko, tp boring..kena ganggu gak..hahahaa.." sah la budak ni mental..lepas tu aku mmg x dulik psl dia dah..mampos ko ar nk buat ape pon..

ish3..mls citer psl dak mental tu lg, wat aku saket ati je :D

1 comment:

Zana Sadri said...

macam2 kes kawan hang nie ek...
sabar la nak... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...