Thursday, July 5, 2007

camat pagi dunia!!! =)



camat pagi all!! hehe..yer kwn2..jgn igt jam anda salah..btol ni aku ni..hari ni aku bgn awal dr biasa..hehe..tu yang trase nak posting good morning ni :D aku dah mandi, dah breakfast..hehe..pagi ni mam sup sayur ngan popia 2 ketol..

yang sebetulnya, mak aku kejot suh bgn awl..hehe..suh aku tgk2kan adik aku ni, bdn dia panas balik plak..semalam dah kebah dah..isk..sian kat dia..ni aku br pas tgk chalk zone ngan adik aku..hehe..lama aku x tgk citer katun tu, dlu masa ade kat tv9, slalu la aku layan..besh gak..ngee..

malam ni kol 8, kawan2 aku ajak jumpa..tp tataw la lagi pegi ke x..aku ni jarang kuar malam klo kat umah..lgpon umah aku ni kat kg..sunyi sket jalannya..tp dah lama x jmp dorang sumer..dorang ni pon, nk ajak jmp time malam..eee..debik sekor2 kang br taw..kang klo x jmp kang, kater sombong lak :D *mmg slalu aku dah balik kl, br aku bgtaw aku ada balik umah* hehe..

ahad ni dah nk balik kl..hermppphh *nguap*

6 comments:

pu3nemo said...

selamat pagi gak kat ko!!! wey ko x bw adk ko chck drh ker?? dak kecik demam ssh tau.. da skg ni musim denggi..

sweethOneY said...

dah cek darah da hr tu..doc kater ok..igtkan kena thn kat wad tp dia bg balik lak..huhu

Ziqry Adam said...

masok sane camat pagi..masok cini pun camat pagi...so..camat pagi cikguuuu!!ekekekeke

sweethOneY said...

hahaa..sbbnya org kat sini hr ni tibe2 terbgn awal lak..hr ini dlm sejarah..tu yg kena posting tu ;p siap de org ckp salah tgk jam tu :P

Zana Sadri said...

hahahaa..cam tau la sapa tuh.. :P
nyompek ngata owg ek.. sumbat mulut ngan bubur kang.. haaaa...baru tau... sedap ke tak bubur tu..

Errr.. apa aku mepek nie ek.. :P

sweethOneY said...

hahahaa..tuan pny yang berkater2 dah memunculkan diri..eh, bagus gak nak sumbat ngan bubur..org nganga je..hahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...