Monday, June 4, 2007

girls nite out..

:) im just back from merayau2 n merewang2 :D td pas maghrib gerak g mines, g mkn..zatil lanje kenny rogers..siap dah amik gmbr nk upload tp mls nk transfer plak..hehe..nnt2 la..
then pas tu g klcc plak..tp ujan la, xleyh nk lepak taman dia..n sesat plak..nk g klcc tu bercabang2 asenya..haha..dahla byk keta, dlm kol 10 br smpi klcc, trus beli tiket nk tgk pirates of the caribean.. *tol ke aku eja ni* haha..aku dipaksa tgk wey..dahla aku tak penah2 tgk cite pirates tu, alih2 kwn2 aku ni paksa tgk gak adoi la..layankan aje la..nk terlelap aje dlm panggung td..pas habis tgk midnite, g lorong haji taib :)) haha..ok2..jgn gelak ok..aku saje je merayau tgk maknyah2..haha..tp x berani gak aku..ekeke..2 kali round je :P
pastu..balik cheras balik, singgah mcd jap, pewot kenyang lg tp just nk melepak..mam fries ngan lemon tea..dah dekat sgt nak balik umah tu..tp diorang ni xnk balik lg, kater x puas jalan lg..so aku suggest la g bangi, tgk2 tempat aku..tu pon leh sesat :)) izzaa...izza..klo bab jalan, failed..sudahnya masuk highway kajang silk, trus bergerak pulang..
hari ni tataw la ape malangnya nasib aku ngan divider, berkali2 aku terpanjat divider..cantiknya landing, td kat roundabout dekat2 ngan kliuc tu, tah camne aku nk pusing, terpanjat divider tu, ni yg the worst la antara sumer..seb baik aku bawak slow je..klo laju bleh terbalik gak tu, divider tu dahla agak tgi, seb bek time pagi2 gini, mmg takde keta la..huhu..agaknya time tu aku dah lalok sgt..tu yg trus gerak balik tu..
ni pon mater dah terkebil2 la..nite :)

5 comments:

aieesha.salleh said...

hola hola..
tumpang lalu..
:)
Ninna's fren :)

sweethOneY said...

hye2..lalu la :)
thanx dropped by here :)

opaq said...

nak lalu gaks....

Kh7 said...

cita2 sebenar cik honey kita ni nak jadi stuntwoman benarnya..hihihiih, tu yang duk praktis kat divider tu :D :D

sweethOneY said...

haha..aku dah lalok beb waktu tu..seb bek slow, klo laju leh terbalik agaknya keta tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...