Wednesday, April 4, 2007

ur ip was BANNED!!!

hahaa....for the 1st time, merasala dibanned..ngeh3..tp secara tak sengaja..tp yang banned aku tu laling aku :( waa...laling..sampainya atimu laling :P tp seb bek ade boss yang baik hati menyetelkan mslh tu :) kesnya gini, budak tu maybe satu tempat ngan aku ni kot, psl IP dia sebijik ngan aku nye..pelik je..sekali dak tu carots [laling aku ckp bukan sekali tp 7-8 kali] :P *see..dh btolkan fact ni* :P ..kena banned..ngan aku2 skali la kena tempiasnyaa :(( waa...hehe..tp dont worry laling, im not angry k :P
so..welcome back to me :P hehee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...