Saturday, April 21, 2007

my fav moments.. =)

last nite walaupun aku sangat bz study nak xm *konon2 bz la..haha* tapi bila izam ajak dinner sama, x boley nak tolak la sbb dah setahun tak jmp!!!!! kitorang ni jmp pon setahun skali..dia study kat kustem..ke kuktem tah..ala, yg kat tengganu tu... *aku slalu konpius dua u ni..hehe* bile dia balik kl, aku plak balik umah aku kat perak..this time br sempat nak jmp sbb dia tgh praktikal..mst korang tertny2 kan sape la izam ni, tak pasal2 je cite psl dia..hihi..izam ni one of my bestfren..conok sgt kwn ngan dia..my fav moments to hang out wif him..n also wif zai la..mna leh aku hang out ngan dia berdua je..mampos aku kena kejar ngan bf aku kang..hahahhaa...aku ske sgt kawan ngan izam, so do zai..n klo kitorang nak kuar ngan izam je, sure la perang jap ngan bf masing2..*jeles nya psl :P* heran aku..hihi..
aku kenal izam since kat matriks melaka dlu..hihi, dulu2 ade la kisah sket ngan dia :P hihi..nvr failed to make me laugh smpi caket2 pewot n pipi aku gelak..haha..
so last nite, izam said yang dia akan gerak trus dari ofis untuk dinner sama, dia semayang maghrib kat masjid UKM..so aku budjet2 dalam kol 8.00 pm la kot dia smpi..hihi..tp dalam budget2 masa tu pon, still dia kena tgu jap..hihi..sorry izam.. :P
last nite dia bawak anak buah dia, darjah 4..aku tak igt la ape nama penuh dia, tp panggey dia marha..peramah gak anak buah dia ni, sama je mcm ayah su dia..hahaha..marha nk mkn mcd semlm, so kitorg dinner kat mcd je la semlm..tp like always, klo kuar ngan dia ni mcd tu tpt wajib g ar :P n like always, izam da gentleman la will blanje the girls..haha..tu la, mcm dia ckp no women no cry..no women no pokai..haha..
*smbil menaip ni smbil aku bengang sbb pc aku ni asik hang2 je..tampo skali kang br taw!*
eeeyyy!!! wat aku bengang je la pc ni..trus ilang pe sume yg aku nak tulis..waaa..dah la..ckup la takat tu kot aku tulis..sok2 aku free, aku tulis agi.. *smbil sekeh pc ni seploh kali*

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket
wif marha =)

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

4 comments:

pu3nemo said...

swet nape nmpk bertmbh tembam..?de peper ker??ehehhe

sweethOneY said...

errr...yeke nemo? hehe..ni musti sbb ske tdo ptg ni :P nak kena exercise pp ar pas ni :P

pu3nemo said...

x la xcrcise pp da ok la tu..pp tembm x pe jgn pewott..huahauha..

sweethOneY said...

uishh..hehe..pewotku never tembam la nemo :P nak g jenguk page nemo jap la :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...