Monday, April 9, 2007

having fun..

phew~ im just back from merewang2 n berpoya2..ehehe..today nye schedule..let me tell u a lil bit :D hihi..kol 6.30 am bgn..pastu tdo balik..then my yayang wake me up at 7.00 am..still just angkat the phone then continue my sleep :D finally kol 9.00 am trus bangun n take my bath..tu pon sbb ade kelas kol 10.00 am i guess..liat tol nak bangun pagi aku neyh! pdhal set alarm kol 5 taw tak! kunun nak bangun nak study :D skali lajak sampai kol 9..bangun, mandi, g kelas..after g kelas g library jap..pastu g bli makanan..pastu g shell, isi minyak..1st time isi kat shell..slalu aku isi kat petronas..slalu isi rm5, full..td isi rm5..aku pull slow2..sket2..sambil tgk meter dia..skali dah rm5, tgk2 minyak dah melimpah2..ya allah, aku berangan upenya masa isi minyak tu!!! sumpah aku memang tak sedar minyak tu dah melimpah until la dah habis rm5 isi.. sabar je la..terpaksa bersihkan skuter jap td.. :D pastu dah isi minyak, pegila balik, lepak bilik zai..makan2..pastu borak2.. :D *klo berborak, bergosip mmg seronok* :P pastu tak sedar tah bila terlelap..kol 7.00 pm baru pulang ke pangkal jalan *pulang ke bilik sendiri la tu* hehe..sampai bilik, dah siap capai towel nak mandi..skali shower room penuh, lepak dulu, on pc..tgk2 jam dah kol 8 lebey..pastu zai msg ajak g makan..hehe..ape lagi, kelam kabut la mandi..siap2 wangi2 *slalu mmg wangi pon :P* hehe..pastu tgu diorang jemput kat kolej *mengada kan, siap berjemput* hehe..dah dalam keta, as usual, slalu undecided nak makan katne..hahaa..sebelom nurul plak wat perangai sengal cam zai tawaf roundabout tu, baik decide!! so at last, decide nak mam kat rimbun klasik..pergi makan td naik dua keta..pastu saing la, lumba2...buat la perangai2 yang tak bape snonoh tu kan..haha..kat traffic light tu skali, nurul himpit keta yang diana drive..pastu diana g depan sket, skali dtg satu unser ni ganti tempat keta diana tu plak..alamak! pakcik lebai plak tu!!! dia dah usha slack je..mst dia kata apela budak2 ni, perangai tak snonoh langsung, pastu masa lampu dah ijau, dia press minyak, potong keta kitorg, pastu jeling..amboi pakcik..awat marah sgt ni :D hehe..abaikan dia :P
so kat rimbun klasik td i had nasi goreng nyonya n tembikai laici..mmg kenyang gile :D hehe..pastu pas makan, diorang ajak g karaoke lak..diana + iena + suez tanak join plak..dorang ade meeting pastu, so dorang balik ar..kitorang ber5 *aku + zai + nurul + tim + non* pegila lepak karaoke box jap..haha..saket tekak aku ni weyh..menjerit2 tadi..wakakakaka..ujan ribut ar mlm ni dek soreku ini.. :P lepak2..nyanyi2, nari2..hahaha..pastu otw balik tu, tim nk singgah beli roti canai utk roomate dia plak..kitorg wat drive thru kat maplair tu..hahahaha..singgah tepi tu, panggey dia, order roti canai, pastu pusing2 jap g cari topup,pastu g amik roti canai yg order tu..hahaa..sengal gile leh wat drive thru kat kedai mamak :D then pulang la..hmm..penat ni.. :D
so, rasanya nak study jap ni, then nak sleep..n good news 4 me, esok tadak kelas!!! hooreeey!!!! :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...