Saturday, March 24, 2007

lazy day..

hehe..br half day, aku dh ckp ni lazy day kan :P yer la..aku rasa malas plak nak ke mana2 padahal hari ni bf aku ajak kuar..hehe..leh ke kalau aku msg dia cakap aku xnak kuar? wakakaka..mampos la klo aku buat gitu, ngamok dia nnt :P

hari ni tengah enak2 tdo, kol 9 tadi kawan aku msg ckp ade perjumpaan student2 tajaan jpa..sbb jpa nak buat pertukaran akaun dari cimb ke bank islam..hmm..dengan malasnya aku pon bangun la..tp bukan kol 9 tu..tp kol 10 lebey..wakakakaa..pastu siap2 dengan sangat malasnya, pegila setelkan urusan tu sumer..jap je pon..hehe..skang ni dah balik bilik, ase ngantok..sebab tu la malas nk kuar..hahaa..ske2 aku je kan..ni aku tunggu bf aku msg cakap dia dah kuar opis, baru aku nak siap :D ngee..hehee..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...