Tuesday, August 15, 2017

Reward Jual Korset

Assalamualaikum,

Saya kann dah lama buat part time business ni. Dropship ke agent ke dua dua pernah try dah. Tapi semua tak bersungguh hehe.

Shaklee
Audela - takde masa nak promote haha burn RM50 registration fee
Fame
Bisnes kek karamel
Bisnes ikan sadin

Kira usaha pun bagai angin lalu jeee

Sampailah saya kebetulan terjumpa bisnes korset ni. Asalnya saya nak beli korset ni Jan 2017 haritu. Hujung Jan dah pun, kira Feb la kot. Kemudian Kaksu founder korset HOC (House Of Corset) ni cadangkan saya jadi agent/dropship. Saya pun terfikir, why not ?

So saya pun menyandang title penjual Korset lah sejak tu. Boleh dikatakan setakat ni saya sangat passionate dalam menjual, sebab saya dah pakai dan rasa keberkesanannya jadi saya sangat excited nak tolong wanita lain untuk jadi kurus sama

Alhamdulillah business Korset saya growing. Dari menjual 2 3 helai sebulan, sekarang dah 3 bulan konsisten menjual 30pcs Korset

Nak abadikan reward yang saya dapat dari Kaksu bila capai target 😘


Reward jual lebih 20pcs untuk May 17

Untuk Jun 17, saya dapat jual lebih 20pcs juga (masani Kaksu bagi target 20pcs dekat saya), dapat cash RM200


Ini reward terbaru, top sales July 17 -- Kaksu hadiahkan Swarovski bangle. 

Happy sangat tau, di samping untung runcit, dapat lagi appreciation gift dari Kaksu. Tq Kaksu

Semoga bisnes Korset yang saya buat sekarang akan semakin berkembang, amin ;)

#HouseOfCorsetByChooyaya
#0196683098

2 comments:

mun said...

chaiyok chaiyok......bila la dpt merasa pakai korset ko ni

Siti Nurhayati Dollah said...

Satu kepuasan bila dapat reward hasil usaha keras kita. Cantiknya coach tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...