Tuesday, May 30, 2017

Nak Kurus

Copy from my FB page 👇👇
----------------------------------------------
Berat hakak terkini.. tediaaaaa haha tapi hati hakak still berbunga bunga 😍😍sebab rasa rasa last timbang macam 68kg 😝
.
10kg to go.. possible ka impossible ni ? 😂
.
Nak habaq ni.. berat hakak turun bukanlah semata mata kerana pemakaian korset #houseofcorsetbychooyaya . Di samping pakai korset secara KONSISTEN, hakak juga jaga makan sikit (sikit jeeeee tak strict pun) sesambil exercise (mop rumah hari hari kira exercise la kan ??)
.
Ohhh dalam masa yang sama, hakak rasa sebab hakak masih BF Luth jugak kot berat boleh turun.
.
Apapunnnnnn hakak seronok haha tak sabar nak tukar saiz korset dan tukar angka 6 🔜5 😍😍
.
#testimoniKorset
#sayapakaisayajual
#IzzaNakKurus
#korsettermurah
#bodyshapertermurah
#ultraslimtermurah7

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...