Thursday, March 15, 2012

Oreo Event ; Hot Air Balloon

Asalnya nak tunggu gambar dari Na, tapi macam lambat lagi je. Saya update jelah dulu dengan apa yang ada :P

Jadi, inilah dia aktiviti saya minggu lepas. Merasa naik belon panas dekat Oreo event !

Thankyou Ceera sebab bagi tiket. Hehe awal pagi lagi dia dah tweet siapa nak tiket free naik belon panas, awal-awal lagi saya dah chop kekekeke :p Rezeki Na la jugak sebab kebetulan ada tiket lebih, saya tanya dia boleh pergi ke tidak.. 

Asalnya event ni Sabtu malam, tapi postponed ke Ahad pagi. Boleh tahanlah hari Ahad pukul 7 dah celik mata, mandi semua kan. Mana taknya, janji pukul 8.30 pagi jumpa dekat Padang Astaka. Dah sampai sana pulak, pak guard tu strict sangat pulak. Kereta takde sticker tak boleh masuk, sebab private event. Satu hal pulak nak kena jalan kaki masuk dalam ambil tiket dekat Ceera dulu. 


Orang tak ramai pun. Sebab ada dua sesi rasanya nak naik belon ni. Pagi dengan malam.


Keisha muka badmood je. Haha. Mula-mula sombong, biasalah tu lambat panas. Lama-lama dah boleh dukung :p



Tunggu tak lama lepas tu, Na pun sampai. Mika semangat gila OK. Siap tunjuk-tunjuk belon semua, excited dia. Sekali time nak naik, menangis beriyer-iyer. Hahaha. Siap cakap, nanti kalau naik adik menangis macam mana. 

Tapi betul pun, orang besar macam saya pun takut jugak naik. Sebab panas dalam tu, lepas tu dengan bunyi bising dia tu memang menakutkan. Dahlah siap kena panjat masuk dalam bakul belon tu. Saya ni dengan pakai skirtnya tak kira dah terselak sana sini. Hadoi, lain kali pakai seluar ok Izza !! Mana nak tau kena panjat begitu sekali T_________T


Perasaan naik belon panas ? 

Biasa je. Hahaha janji ada pengalaman kan. Setakat naik, lepas tu turun. Itu aje.

Minggu ni bukan Hot Air Balloon Fiesta dekat Putrajaya ke ? Bolehlah siapa yang rajin tu pergi sana, kan :D



Yang bestnya sebab dapat jumpa Ceera dengan Na. Ceera baru first time jumpa, Na tu memang dah berkali-kali tak boleh kira. Haha geng kacik lah katakan :p

Lain kali kita jumpa lagi, ok ;)



9 comments:

nanonano said...

eeeeeee suke suke suke!
gmbar nmpak kurus, haha selok aku kan?
tp bila duduk trus nmpak gemok kembali :(

Hana Soffelia said...

Eh.. hot air balloon ada kt putrajaya eh this week? kebetulan nk g kl this week.. tp blh ke mak buyung naik belon? uhuk

Hayati Buya said...

Kak nano takleh nangis, sebab dia pakai baju superman.. hehehe

antalya said...

best tak naik belon panas?

Zumie said...

ee cam best plak kan naik..aku memang teringin nak naik..tapi takut ..acaneee

Rara Nasiha said...

nak pergi hot air ballonn! nak nak. :)

sharEna said...

yer yer nampak kurus mekna disitu. ade la weyh nampak perubahan. dr aku nie kan? HAHAHHA

dhiera said...

teringin nak naik hot air balloon. dah 2x pergi hot air dekat putrajaya tu tapi malas nak beratur beli tiket. hukhuk

Ciare Baha said...

sibbaek x terlibat dlm gamba tu kalo tak mama yayen la paling 'gebu' hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...