Monday, October 24, 2011

Outing With Girlfriend

Weekend ni suami saya busy. Maka, saya ada baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyak masa terluang ;) dannnnnn, bolehla keluar dating dengan girlfriend !! Selepas kahwin ni, agak susah untuk saya cari masa keluar dengan kawan-kawan.

Ini first time jumpa girlfriend selepas saya berkahwin. Maknanya dah sebulan lebih kitorang tak jumpa. Janji jumpa di The Curve selepas saya kerja Sabtu hari tu. 

Lunch together at Tony Roma's



Makan sampai senak perut terus jadi tak nikmat dah. Dah hujung-hujung baru saya teringat ada kawan cakap, portion kat Tony Roma's adalah besar maka boleh amik satu meal dan kongsi je T__T

Serius saya dan girlfriend adalah overload daging ye. Sumpah senak perut. Haha.


Macam-macam ceritalah keluar hari tu. Especially kehidupan selepas kahwin kan, biasalah orang tak kahwin mestilah teruja nak tau kehidupan orang dah berkahwin neh :p

Saya pun cerita-ceritalah, sampai termasuk cerita barang dapur ni..

Hari tu aku beli barang dapur murah.. Ayam seekor, ikan 4-5 ekor, sotong, sayur bla bla bla cuma bla bla bla

Dan tiba-tiba ayat saya terhenti kat situ sebab tersedar sesuatu.. terus spontan cakap

Eh, makcik-makcik sangat kannnnnnn aku ni. Cerita barang dapur murah ! Hahaha.

Serius eh, makcik-makcik sangat aku sekarang. Pagi-pagi lagi dah fikir dinner karang nak masak apa. Hujung minggu je buat list nak beli barang dapur apa. Lepas tu siap exchange resepi dekat Twitter lagi. Haha.


<--- Nang if you LIKE

6 comments:

pRincESs_N said...

hahaha...bese laa...da kawen trus jg makcik2...

sharEna said...

sllu jgn makan fas food ek? tp pesal x gemok2??? =.=

aNaYaNa said...

memang suka dengar citer kawan2 yang dah kawin..hehehe

PinQib said...

da menjadi is3 orang dah masuk phase br.. of kos..
so, psni jdi mak pulak lain phase,
jd nenk lain phase..

nyna said...

HAI MAKCIK KEKEKE

Hana Soffelia said...

Makcik pun belum pernah mkn kat Tony Roma's. :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...