Tuesday, June 14, 2011

Ha, Dah Tau Nak Makan Apa Karang :p

Gambar saya curi kat Ms Google

Saya adalah puasa hari ni. Tekak adalah kering. Suara adalah takde, manja-manja aje nak keluar gitu. Badan adalah lemah lembik. Hahaha itu dia mengada macamkan budak tadika baru belajar puasa. Eh takdelah tipu je, saya cergas lagi ni kalau nak suruh buat lompat bintang empat puluh kali pun boleh lagi haihhhh #pitam

Orang ni kan, kalau dia puasa kan. Nafsu makan dia over sikit kan. Sekarang ni, tekak adalah sangat nak makan Pepper Lunch. Tak pernah makan lagi pun, tapi tengok orang makan macam sedap je.. Nak nakkk.. Nakk..

Jadi pada pukul 2.46 ptg ni, saya dah dapat menu berbuka. Hahahahover kan.

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

Ietams said...

bila poser memang rasamacam-macam nak makan..
selamat berbuka puasa za..

nanonano said...

org xpose pun kepala pikir mcm2,
sbb hr ni psr mlm,
nk mkn ape yek? hahahhaa

sweethOneY said...

Kak Zulie - Hehe tu lah dia kak, thank!

Na - Hahaha kalau pegi pasar malam memang tak sah kalau tak mereka nk beli apa kan :P

Redbloodsnow said...

dah taw dah ko mkn pe. tu yg syorganya khatam entries..hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...