Tuesday, March 8, 2011

Salam dari Putrajaya

Salam girls and guys :)

Aku sudah bilang kan sebelum ni, hujung minggu aku sangat penuh dengan aktiviti dan badan rasa nak roboh je. Tapi look at the bright sight, bukan selalu busy kan :)

So, rentetan dari entry sebelum ini ; menghabiskan masa di Jalan TAR. Dalam lepas maghrib tu dah bergerak balik. Sampai rumah je laju-laju mandi dan bersiap semula untuk keluar. Agak gila lah kan. Penat hokey.

Tapi demi mu Nano dan Mika, aku gagahkan diri jua :P Sila terharu. Haha. Dah tu mu tu aku semangat lah ni nak bawak ronda-ronda Putrajaya sekali chaiittt.. Duk umah je! Jadilah ek. Ada gak jumpa :P

Somehow I think my sense of fashion become weirder now. Haha.

Pergi Putrajaya dengan tunang tersayang. Aku ni sejak dah ada tunang ni, haih. Jadi macam cacat pulak eh. Asyiklah nak bergantung ngan orang tu. Macamkan awak tu tak boleh drive sendiri kan. Tapi tak boleh maa, aku ni manja. Kena berteman :P Lagipun jalan berdua dengan tunang kan lagi best. Hehehe.

Oh. Ketara sungguh anakmu tak mau dekat aku Na oi. Mu tengok muka dia tu, sungguh-sungguh tak mahu tu! Siap jungkit-jungkit bahu lagi. Haha. Lawak lah awak ni Mika oi.

Punyalah kuat melasak mamat ni. Dah ibunya ajak tidur, bawak masuk bilik gelap. Dia boleh keluar main chak chak pulak. Dah la lajuuuuu je pulak tu geraknya. Jalan tak stabil lagi, duk terjengket-jengket. Hehe.

Ha! Dapat pun auntie dukung awok ni sayang. Punya payah nak pegang. Oh, si baju oren belakang tu ibu dia. Haha. Aku maleh nak crop la Na :p

Asyik bergerak-gerak, susah autie nak snap gambar. Tengok sampai nampak-nampak pusat tu ha. Apa pun, happy birthday sayang!


6 comments:

pRincESs_N said...

wah...dpt ko jmpe na gn mika...men kejar2 gn mika bes nih...

nanonano said...

apsal xcrop pempuan rmbut serabai tuhh?? grrrr..

hahahah itu lah,
tp plan last minit kan,
memule nkg jalan
tup2 hero tu meragam,
so aku xde stndby ape2 pun tuk mu
org2 rumah lak msg2 bkejar nk kuar plak lepas tu pas msk
so xterlayan derang kate
sorry sgt2 tao klu ade trkurang, huhuhu
nanti dtg kuantan la bru puas hati. hehehe xpun tggu mika bsr sket ke, aku turun sane lg, kite kuar ehh..
btw, tenxs anT izza & acik iim,
baju sgt semattt,
:)

~dARlee zURiS~ said...

hahaa.gambar 1st kau pegang mika tu lawak ok.
mesti mika heran asal auntie nie pegang2 dia ambil gambar ;P

atty's said...

tahun depan leh pegang anak sendiri pulak..insyallah

Redbloodsnow said...

CIRI² IBU MITHALI TERSERLAH :D

chik star said...

oh syokla jumpe mika.
:D

apesal mika cm pelik tu?
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...