Friday, March 11, 2011

Nang it

Aaaaaa~ First time entry naik kat featured post kat Innit ni.

Gumbira walaupun hanya ada 3 nangs je. Ini print screen di pagi semalam ye. Confirm pepetang sikit tu dah turun ke bawah. Yelah, nangs 3 je berangan nak duduk atas lama-lama. Hahaha :p

Aku ada tambah button baru kat bawah setiap entry ni. Button NANG IT. Kalau korang suka mana-mana entry yang aku tulis, bolehlah tekan tanda tambah tu ye. Mekaceh! ;)

Tutorial macam mana nak masukkan button ni, belajar dari kakak kesayangan dari Sarawak ni. Takyah cakap pun dah tahu siapa kan :p

Tekan SINI kalau nak belajar buat benda alah ni jugak. TQ cayunk. Mmuah!

P/s Ini salah satu cara nak up kan traffic blog. Ping entry di Innit.Nuffnang.com.my :)

<--- Nang if you LIKE


4 comments:

nanonano said...

jeles ahh..
churp2 tu pun aku xterbuat lg..
HB pun syok kan?
ni lg satu nang it plokkk..
hahahah last2 blog mu xde rupe blog doh..
semua penuh iklan jek :p

sweethOneY said...

nang it ping entry kt nuffnang. bukannya iklan pun. HB pun aku x buat. so rasanya masih rupa blog kot :)

Redbloodsnow said...

haha...seriously yang. LAWA. ni baru lah sesuai dgn blog template ko yg terang benderang ni..hehe

pRincESs_N said...

Aku da xto da ape cer nuffng aku...hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...