Sunday, February 20, 2011

This is all about food

Dasar kuat makan, mestilah berblog pun banyak pasal makanan je :)

Sebagai seorang penggemar makanan arab, encik tunang dah bawak aku pergi cuba nasi beriyani dekat Restoran Saba, Cyberjaya.Super yummy !!!!! Makan nasi saja pun dah sedap.. panjang-panjang juga itu berasss. Eh, srious sedap sangat lah ini. Aku suka!Dan kambing. Hehe. Tak dapat lari. Beriyani dengan kambing barulah berkawan baik. Dapat pulak bahagian ribs tu, yummy!!!!!!! Oh, keceriaan berganda. Ini adalah lunch.

Later, for our dinner.. We went to JJ Balakong foodcourt. Aku suka foodcourt ni, best.Had pan mi soup. Lazattttt and big portion~While my tunang had spicy pan mi~ Juga lazat.

Nak pergi tengok movie, tapi apakah sebab Chinese New Year, semua cerita kat wayang pun nak cerita cina je. Aiyoyoooo~

I hope you guys had a nice weekend also, mmuah !!


11 comments:

-eLyNhere- said...

alamak mcm sedap je! kene pegi la kan nampaknye nih.. hehe.

lame btol tak jln2 1 hari suntuk.. haih.. bile tah nak mule balik.. T__T

pRincESs_N said...

bagus...mmg kaki kambing korg ni...nti ley try JM bariani kt sek9 bangi tu...

nanonano said...

Heh. Seb bek aku bru pas mkn. Xtrliur la. Kalu takkkk...hehe

Redbloodsnow said...

yummylicious ah sume makanan korg berdua nih..dan dan kambeng tuh...nangis!

MieZa said...

time CNY, cite the green hornet dgn shaolin best =)

Nem0 o0h Nem0 said...

nasi beriani,my favvy tu..lg2 dgn kambing.nyumnyum..

~dARlee zURiS~ said...

N...diorang kaki kambing kah?
hahahaa ;P

weh budak.kurangkan nasi lah.kang tak muat baju.ngegegee

Ietams said...

kambing tu mmg sedap..phewww!

hai iza...

lily lotus said...

akak pun dah makan kat Saba tu. mmg yummy!

~BUTfulsay~ said...

salam perkenalan.. sedap nampaknyer.. i follow u... hehehe..

PutRee SeJiNjaNg said...

yunk..mee tu tila terliur sangat nak makan...suap sikit yunk..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...