Monday, November 15, 2010

rojak !

weekend yang kejap sangat terasa hari tu. maklum la, kalau balik kampung ni mana pernah nak puas kan. nak-nak lagi pagi sabtu balik perak, petang ahad nak gerak ke KL pulak. sorang-sorang pulak tu T___T

dah la drive sorang, sakit kepala pulak tiba-tibaaaa. tension haku. biasanya kalau drive sorang, aku jarang singgah RnR tapi semalam dek kerana sakit kepala ni, 3 hentian aku stop ! janji nak singgah rumah bakal mak mertua (hehe) on the way balik, tapi sebab tak larat.. tak singgah mana-mana pun. terus balik rumah, mandi. TIDUR. seawal 10.30 malam.

dan malam ni pun mengamalkan benda yang sama. tidur awal. hehe.

korang cuti lama ke raya haji ni ? aku tak amik cuti pun, cuti apa yang ada je iaitu pada hari Rabu sahaja. sedih first time beraya di perantauan. hehe. poyo jek. nasib baik raya haji, kalau raya puasa aku rasa ada yang menangis dendang perantau ni.

okay, gdnite. tidur awal untuk mendapatkan hari esok yang segar. tata korang.


4 comments:

smiley said...

hehe...sofia cuti sampai isnin depan..johor cuti isnin depan..hehe

regards,
Sofia Smiley

p R i n c E S s _ N said...

hoho..lately pon aku b4 11 da tdo...segar bugar esoknye nk g keje...

slamat ari raya beb! wat ketupat kt uma bujang tu..

~dARlee zURiS~ said...

apa lagi..dendang perantau lah.hihii

Redbloodsnow said...

sama lah yunk. aku pun x ambik cuti raya aidiladha nih. ikut PH je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...