Thursday, December 10, 2009

It's Breaking My Heart..

Dah sampai rumah malam tadi.

Bye~bye GEMS' participants.

Bye~bye Harvard.

I am so sad T_T

Tengok album dinner, baru teringat tak update lagi the memories here. Hihi. Huwaaaa!! I miss you all!! Macam tak percaya, bangun pagi ni.. no modules to attend T_T

Ahhh.. bencilah masuk blog bawak muka sememeh begini. Kita senyummmm balik ye. Jum tengok gambar malam dinner kitorang hari tu. Anyway, our last dinner diadakan di Summit Hotel, Bukit Mertajam.

Okay, pictures pleaseeeeee..You, I'll miss the most..
Abg photographer yang suka menyakat, but I forgot your name.. Adeh
Saya dan Mimie, the singer.
Sir Kama yang suka sangat loyar buruk okay. Hehe, tumpang lalu Sir..
Kak Wed, I love you!!
Saya rindu kamu semua T_T
Izzah, I'll miss you the most tooo!! Kau la yang paling susah nak jumpa lepas ni, jauh sangat babe :(
With Iffa.. Kawan gaduh ni. Ahahaha ;p Kan dah nak balik semalam, masing-masing nangis tak reti nak stop ;p
Ena bebehhhhh.. I miss you!!!
Dayah.. Rindu kau jugak.

Habis la semua aku rindu T_T

Habis dah Part I GEMS.. Lepas ni melangkah ke Part II pulak selama 6 bulan. Cik Kopi, saya dapat placement di Cheras.. Ni duk tengah nak cari rumah sewa la ni. Ada sapa-sapa taw nak sewa rumah murah nak area sana? Maybe nak menyewa dengan kawan-kawan GEMS yang lain, tapi itulah.. tataw lagi kat mana. Ada seminggu je nak settle down everything ni.. Takutnya nak masuk working life ..

So, basically I'm free now until 20 Dec :)

4 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

gud luck wit your working life. :)

hye sys izza . have a nice day

Redbloodsnow said...

lawa ko mlm tuh yang. sejuk mate aku tgk korg sume k merah..hehehe

:P

adat la tuh yang. every the begining will always comes to the end.eh btol ker phrase aku tuh ek...wakakakaka

correct me if im wrong :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nek kl gtau beb..gatherg...hohohoho...

MiSZuE said...

u look gojes

auwww
hahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...