Friday, November 27, 2009

Kecintaan Saya

Halo semua~ Ada lagi ke orang duk jenguk blog ni? Ke semua duk sibuk meratah sup daging.. Nyummmm nyum~ ;D

Hari ni dengan tak malunya mengisytiharkan diri sendiri bangun lambat pada pukul 9.30 pagi kot. Itupun sebab kena terjah dengan Kakyong. Haha. Bangun gosok gigi, cuci muka terus pergi gosip tra la laaa.. Hihihi. Tapi makcik tu entah apa dia nak kejar sangat duduk kejap sangat kat rumah aku. Tsk..

Lepas tu, baru je nak pergi mandi.. Kecintaan yang sorang ni pulak datang mengacau. Mintak dimake-up. Hahaha.
Dialah kecintaan saya~ Ingat lagi tak nama dia? Cik Amna Atalia yang adorable sangat sumpah aku rasa nak picit pipi dia. Comel sangat kelakuan ketuk pintu bilik kakak pagi-pagi mintak dimake-up. Dia bukan sahaja comel, tetapi juga kuat merajuk. Tapi aku layankan sikit-sikit je, lebih-lebih cakap je taknak kawan.. Nanti sama-sama merajuk. Haha. Comel.Tapi, takkanlah Amna sorang je nak make-up kan. Kakak pun nak make-up jugak. Tanpa hala tuju pergi iron baju kurung, conteng muka sikit-sikit.. Lepas tu layan Amna main. Masa ni dia dah penat, nak tidur. Suruh senyum pun dah taknak.

Sekian cerita saya di hari raya ini. Cerita anda bagaimana?

16 comments:

AnAk iBu said...

comeynye budak kecik tuh..

Hisham said...

salam trjah...nice blog..
salam aidiladha dri sy yg daif ni..tkcre

Cute la pic2 ni...

★ Nu♥ℜul ★ said...

cute nyer little gurl ru .

ouh . a'ah . sbb ader love2 yg jtuh tuh .
love2 tuh kacau daun .

selamat hari raya aidiladha sys izza

Eyriqazz said...

Slamat hari Raya AidilAdha

http://eyriqazz.blogspot.com

joegrimjow said...

budak itu tersangat cute!!!

khairul onggon said...

hihihih.. bgn lambat ye.. salam aidil adha.. :)

hans said...

budak2 kecik memang comel

Nurulhuda|Adlie said...

amna atalia, comelnya nama.. sangat unique..

~Love Says It All~ said...

KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DEC & SHAH ALAM 20TH DEC MASIH ADA KOSONG! SMS 0162128740 UTK REG. TEMPAT TERHAD!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tsgttt comel laa wehh....bdak2 kcik ni posing cane comel jekk kann..

Rashid said...

ishh nasib baik ada adik cute. Kalau tak selalulah bangun lambat ni..

nak bagitau adik cute tu lain kali bangunkan kakaknya dengan gigit hidung tuu.. hehe

Erina Asmawani said...

aloloh comeynye amna..gigit pipi dia..aumm~ ;p

Redbloodsnow said...

COMEY NAH DIE YANG. PIPI CHUBBY NAH EK. GERAM AKU NK PICIT PP DIE WEH..HEHE

MiSZuE said...

comel ahaha

kakak tu la comelll

Zhoe Wynz said...

comey namanya mcm orang nyer gakk... cerita zW plak.. today buat choc. fondant .. yum yum ehehhee

Shafie said...

sgt cumel dia..
suke sy tgk..
(yg tu n tu.. haha...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...