Monday, November 16, 2009

I Love Netball

Last aku main netball masa form 4. Masa kat UKM, pernah main sekejap untuk satu sem sahaja. Lepas itu, aku terus pencen. Ada baik, ada buruknya.. Baiknya, merasalah aku jadi siang read cerah sikit sekarang.. Buruknya, badan jadi berat! Montot jadi berat! Semuanya berat.. Redhaaaaaaa :') I dulu main wakil negeri taw.. Bukan MSSM taw, tapi sukan sekolah-sekolah agama.Yer, I sekolah agama dulu.. :)
Rindu zaman jadi hot netballers dulu. Hahahahah. Nak jugak kan kau ni Izza.. Hammbeekkkkkk ;p
Jadinya hari tu masa di Kampung Jeruju, ada netball game. Mula-mula malas nak main, jenuh aku tanya orang sana sini sapa nak ganti. Hahaha. Penakot macam tak reti main je ;p. Tapi yerlah, I dah lama gila kot tak main. Serius pancetttt.. Tapi, redah je la. Bukan serius sangat nak main kan.. Just for fun. And this is the result of 'just for fun'..
Berselut macam kerbau berkubang dalam bendang!! Padang kampung tu tak bagus. In fact, apa yang bagus ye kat situ? I don't know, you figure it out..
Bau busuk jangan cakap. Hahahahaha. Serious macam kerbau ;p
Tapi busuk-busuk pun, berbaloi ohh.. We all managed to get second place. Itupun we all tak usaha sungguh-sungguh nak dapat first place, sebab dah terlampau penat dan waktu tu tengah hari terik. Dua hari kat Kampung Jeruju, dua hari jugak lah aku dok telan panadol. Which is I know not good right :(

Best! Best!! Best!!!!
Miss netball so much.. Jom kawan-kawan kita turun padang petang-petang nak? Hihihi
By the way, congrats to our team because of the good performance walaupun kita ni cuma main-main aje ;p

6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

skali skala bsukan adalah sgtt besh..keep it up dear...psni da x berat2 montot daa..aku pon nk bsukan gak...sukan ape ekk..??? hohoho

lily lotus said...

kat sekolah dulu..org tinggi2 jer main netball..yg kemetot mcm akak ni :P..jadi tukang sorak jer

MiSZuE said...

lama da xmaen net ball ahaha..suda lama meningggalkan alam persekolahan rupenya hahaha

chik star said...

ciss
mementang tggi melayut.
:P

Redbloodsnow said...

meee tooo dearrr. aku pun hearttt sgt² netball. last main time umo 17..sobsobsob...giler lame sudah wehhh

:(

sweethOneY said...

ayein - hehe.. ko kan rajin jogging weh

kak lily - hee.. kecik pun leh men netball gak la kak :)

zue - hee.. tu la yang, terasa tua lak ;p

kak as - hehe.. rendah pun leh men la kakkkk

zie - tu la.. last men dlu form 4.. kat univ ada la main jap, pastu tinggal trus, ni br main balik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...