Sunday, November 15, 2009

Carnival Day updated!

Update.. Update!! :)

Hari ni Ahad ek? Seronok betul bila sekali sekala dapat cuti hari Ahad.. tapi malam ni dah start aktiviti balik.. Takpelah, janji dapat jugak berehat. Sakit sakit badan ni T__T

Jumaat lepas, seperti diberitahu.. GEMS HSH 03 akan berkampung di Homestay Kampung Jeruju, Jerlun selama 2 hari 1 malam. Thanx God it's just one night. Hahaha.. Jadi, pagi Jumaat kami bertolak dari Sungai Petani pada pukul 7 pagi. Aktiviti yang dijalankan di sini adalah karnival dan juga khidmat masyarakat. Sampai sana, kitorang pun mula set up kedai.Menang best decoration okay stall kitorang.. Syabas Ena selaku head of decoration :)Masa ni masing masing hyperaktif lagi. Yerlah, kan pagi lagi.. Bukan ada buat aktiviti apa pun lagi..Salah satu produk kami. Jambu dengan asam = RM1 je.. Lakuuuuuuuuuuu~I just love being part of GEMS :) Serious fun melainkan tersangatlah busy dan penat :(

6 comments:

PinQib said...

Heheh., jelas tergambar kegembiraan di wajah masing2. hehe., syabas!~

brapa kutipan???jhehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh2...u've made da rite decision g ctu kan....

★ Nu♥ℜul ★ said...

waa , meriah nyer ..

blogwalking wit smile :D

cik EPAL said...

nak jambu dengan asam...dah lama tak makan..hehe ;)

MiSZuE said...

nampak meriah babe..
cian die penat..

Redbloodsnow said...

a'ah ler yang. mmg lawa deco stall uols tuh...ailikeee. carnival² bagai neh mmg fun je kan..

btw, aku suke giler ngan status ko kat atas border post neh. aku pun paling x suke org say "i follow u, u follow me back." cam x ikhlas jek...cittt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...