Thursday, October 29, 2009

Campur tolak


Uii!! Lama tak update ;D.

Hihi. I busy lah.

Sepanjang tak update ni, apa ek yang aku dah buat.. Hmmm.. Minggu ni again kelas English for Business. Bernasib baik kerana trainer adalah best. Takdelah bosan gila. Tapi time buat test je, aku sumpah mengantuk gila rasa nak tersengguk atas meja tu je. Syaitonnn ni la suka sangat bergayut kat mata aku time aku tengah nak menuntut ilmu ni. Cis!

Kat sini gak, aku nak wish congrats untuk Puan Ceera sebab dah pregnant.. Yeay yang!! Tak sabar aku nak menengok perut ko membesar.. Hihi.. Mesti sepsi ;p

Pastu, aku nak wish goodluck untuk dua orang adinda yang nak exam ni. Yang sorang tu hari hari aku nampak dia study kat Facebook. Haha. Takpe takpe, aku taw awak rehat je time tu kan Nyna kan kan kan? ;D

Balik pada cerita aku, minggu ni adalah sangat busy. Banyak gila kerja nak buat sampai rasa tak terbuat. Haha. Sudahnya apa pun tak jalan ;p. Lusa ada event. Talent Day. Dah namanya Talent Day kan, kena la take part.. Itu pun jenuh kena paksa kot ;p

I miss the FUN times!!!!Banyak lagi gambar aku nak tempek, tapi sebab aku dah mengantuk gila sekarang.. Esok esok ajelah kita sambung cerita ye. Harap terhibur.

Goodnite sweethearts!

5 comments:

nyna said...

cet!
ini kes bls dendam nih.
agak terse aku dgn en3 awk nie.
haha

MiSZuE said...

nasib ade muke ku

hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

btl2 bz ko izza...aku dlu y sd map tu smpat gak meng update g cc...hohohoho...

Redbloodsnow's Music Zone said...

hehehehe...bile kte busy² sure kte missed sgt² our fun time ngan kwn² kan. Aku skrg neh pun tgh bz giler...sobsobsob

psstt yang...ttg msg ko kat FB tuh..karang aku balas ea. tarak ada time woo aku nk bls. aku skrg leh on9 time rehat jek...babeng btol si ditactor tuh..huhhhhh

atty's said...

salam izza.takecare ye ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...