Wednesday, May 20, 2009

nak mintak pendapat korang..

korang.. korang
leh tak nak tanya pendapat?
sapa-sapa yang ada ilmu and skil photography tu
boleh tolong bagi komen untuk gambar ni tak?

gambar ni bukan aku snap
bukan aku yang edit
aku tolong upload je untuk taw pendapat orang lain (:

tukang edit gambar ni

.
.
.
V

http://hafizselambakreatif.blogspot.com











5 comments:

ezaty said...

giler lawa..
leyhh ajar saye taksss??

Khairul said...

gamkar kau di kiri dan kana tak kena la. macam ada something wrg.
pastu yang ada putih antara 2 gambar tu pun tak kena.

nice pic btw =)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku xde skill.....hohohohoho....

Redbloodsnow said...

oooo hafiz yg buatkan ea. lawa². langit tuh terlalu symbolic :)

ailike diz pic!! hafizzz...bile ko nk mai kuching weh..leh snap pic aku...heheheh


:D

Lily.Lulu said...

not bad .. cantik jugak ...
cuma editing warna tu cam nak kena betulkan lagi skit

apa2 pun nice job !
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...