Friday, April 3, 2009

tugasan di rumah

tugasan pertama
selepas subuh tak boleh tidur
kena hantar adik pergi sekolah
tapi sebab drive pun dalam keadaan ngantuk-ngantuk
takde snap gambar apa-apa
haha

tugasan kedua
jemur kain
biasa kat hostel jemur kain 3-4 minggu sekali
dan masa tu 4-5 lines ampaian aku yang conquer
haha

eh, apsal aku pecahkan rahsia sendiri ni?
haha
takpe.. aku taw korang pun perangai sama je macam aku ;p

tugasan ketiga
masak untuk lunch!
uuu.. masak tu apa?
haha
adeh.. kena cubit ngan mak sedas ;p
ha.. yang ni ada gambar nak bagi korang tengok ;p
sebabkan aku yang masak,
harusla simple-simple aje

mempersembahkan
sayur suun masak lemak
sardin caca marba masuk-je-bahan-selagi-boleh-masuk

haha

tugasan keempat
jemput adik kat sekolahbermuka masam sebab terlambat 20 minit jemput dia
haha
sorry ye dik..

;P









13 comments:

ezaty said...

ahahha..
20 minit lambattt??
patot lerrr ponn..
cian diaa..
apee larr kakak dye tuee..
hahaaha =P

MiSZuE said...

glurppppp
sedap...
bape pinggan ko makang?

~dARlee zURiS~ said...

TIDAK!!!!!!!!!!!!!!
jauh2!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

suun..bgs tuk org diet ok compare gn bihun....

Tny said...

Balik umah.. terus take over tugas.. macam bibik!!! :))

Tapi takpe.. quality time bersama family tu lebih penting.. kan? ;)

nanonano said...

sadennnnnnnnnn !!

hehe comey ah adek mung

atty's said...

kakak yg sungguh baik izza nie..

sardine tu nampak besh je.kalo makan ngn nasi panas2

Erina Asmawani said...

adik izza ni potostat muka izza la..sebijik ;)

Shafie said...

terlambat jemput? hehe

byk gak tugasan yek.. :)

oOooOoO..
sedap masakan izza tu.(lum rasa lg ni :P )
sng la pandai masak kn..hee

mc'eja said...

sian adik ko tgu lame.klu aku dah bebel dah kt ko...haha

sweethOneY said...

zaty
haha
klo ko adik aku, aku biarkan je lg 40 minit.. hahahaha

:P

zue buchuk
slurpppp
mengancam!
sepinggan je :P

kak zuris
TIDAKKKK!!

amik lauk tayang-tayang depan mke akak.. haha

ayein
heee
malas dh diet.. buat aku jiwa kacau je.. hahaha

tny
hehe
tu la dia..
tp tape.. sekali2 aje :P

rendu owh lama x balik umah..

nano
oh sadennnn!
mu nak?

adek ku mmg comel seperti kakaknya.. haha

kak ty
hehe
biasa la.. bila sy balik, adik yg kt umah ni mula la ngelat buat keja.. haha

aah, sedap tu kak ty mkn ngan nasi panas.. oh lapar~~

ena
:P yeke?
hihi..

shafie
hahaha
lum rasa lagi dh taw sedap kann
klo dh rasa, pengsan kot kerana kesedapan dia.. hahaha :P

over~ :P

mna reti masak sgt, takat sadin, shaf pun reti kot :P

eja
hahaha
tak biasa la.. terlupaaa :D

diLL said...

waaa.hebatnye die masakk..ngegege..mak aiyh awat smpi 20mnit lewat..??shian dier

Redbloodsnow said...

hahaha...lame tueee lambat 20minit yunk. mahunyer muke die x masam :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...