Wednesday, April 1, 2009

nak bergambar puas-puas kat fakulti

pagi ni ada kelas akaun khusus and seminar pengurusan perakaunan
pergi fakulti.. lepas kelas terus nak bergambar puas-puas
kalau boleh sekarang ni kan
setiap inci UKM ni aku nak pergi nak amik gambar
HAHA
over kan?
waaaahhh.. ada gak gambar depan DK akhirnya :D
ups.. jangan kutuk UKM.. jangan kutukkkk
taw lah U aku tak secantik U korang.. ;peh, dah dalam kereta nak balik pulak?
tadi cakap nak bergambar puas-puas kat fakulti?
hahaha
malas lah tempek semua ;p

sha nak pergi mid petang ni
aku pun nak ikutt..
dah semangat call GG ajak keluar sama
aku letak je phone, sha tanya

"kan ko ada kelas malam ni?"

waaaaaaaaaa!!!
aku lupaaaaaaaaaa!!!
terus call GG balik, cancelkan )':
sorry dear.. next time i'll make myself available for our meet up
gila lama kita tak jumpa kan )':

aku lupa yang mula-mula aku memang taknak ikut sha
sebab aku nak pergi kelas malam ni

alih-alih hari ni dengan senang hati plak bleh berjanji ngan orang :D

okey, noted!
hari rabu saya ade kelas malam

:P









9 comments:

Gg said...

promise me u'll meet me b4 u hbs kt ukm k? soo lama xjumpa u~~ rendu~~

PinQib said...

amek le pic puas22..

nnt x de aura plajar da pas ni..

U anda lawa paaa??;)

★ Nu♥ℜul ★ said...

xpeh sis nnt jpe membe sis tuh puas2 ..
hek2 ..
=P

Shafie said...

bergmbr byk2 izza..hehe
seronok bf kamu tgk t.. :ppp

Erina Asmawani said...

aiyoo..suda mau habis sem pon tak ingat schedule lagi ka? hikhik..nak kena babab izza nih ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

skalik cls cancel..aduhaii beb..sowee...mengapalahh aku x bace n3 ko ni siang2 td..klo x da kt mid da ko...

Redbloodsnow said...

A'ah yang.. aku pown pasan gak, lame giler ko x meet up ngan GG kan. aku pown lame giler dh x jengah blog GG n blog Zatil..

MiSZuE said...

tu la asik jumpe aku jek ..
dah2 xyah jumpe aku
haha

sweethOneY said...

gg
yea yea
i promise u babe :D

pinqib
hehe
tu la diaaa
touching ar td borak ngan kwn2 psl dh nk abis )':

U sayep lawa :D thanx :P

nurul
hehe
time skrg la nk jmp puas2 pun nurul..

t dh keja, masing2 dh balik kg masing2 ke.. tah bile nk jmp ):

shafie
haha
kte igt kamu yg ske tgk gmbr kte byk2
tu yg kte posing tu :P

haha

ena
hehehe

hiiiii.. kantoi lak slalu ponteng kelas ni :D

ayein
hehhee :P
tu la beb..
adoiyaiiii

zie cayunk
tu la.. susah nk carik masa masing2 free.. tambah2 lg gg kt KL..
zatil tu lagi la.. jaoh di ujung dunia.. haha :P

zue buchuk
citt..
pe kaitan ngan ko lak ni.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...