Thursday, April 9, 2009

layan di dalam dewan kuliah

hye (:
macam malas mau menulis panjang-panjang lah
nak share gambar dengan korang boleh?
kalau tak boleh nak share,
korang remove ajelah gambar-gambar tu ye? (kalau boleh.. haha)
oh~ i'm soooo gonna miss the moments in this lecture hall
from left,
izza ; sha ; zura ; citah ; ain ; fyda ; i-dont-know-her-name :Dizza ; razak ; sha

baru kenal razak semester ni
baru taw beliau adalah okey untuk dibawa bersembang
what a pity, lagi berapa minggu nak habis
baru kau nak kenal orang ke izza?
sha's idea to take picture like this
haha
layan aje lah ;p

citah ; zura ; izza ; ain ; sha

that guy kat belakang tuuuu
mengapa sombong sangat..
ajak ambil gambar sama pun taknak layan
bukan kau hot sangat pun
saje je nak ambil gambar kenangan dengan semua orang
aku tataw lah kalau dia okey aje dengan ko, ayein..
tapi.. kitorang bising-bising amik gambar
dia tutup telinga okey.. haha
nak aje aku sumbat telinga dia ngan pensil.. ops ;Pand lastly..
yes.. i'm showing my sexy long legs
haha

kan aku dah warning awal-awal
lately akan ada banyak acara sidai muka di blog
please bear with me (:








11 comments:

PinQib said...

Boleh jd the next ANTM nh ;)

hah..besor nye dewan blajoo//

kami nyew kexxixiiikkjeee

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahaha...fuad scandal aku..wallaa.....derr.razak....aku x kenan sgtt gn mamat tu....pndg org cm nk ngapp...

Giler Graphic said...

wah..bestnyer lectre hall dia..
hee;p

mc'eja said...

gud luck for final!

Erina Asmawani said...

peeewitt kat pic last sekali tu ;p

joegrimjow said...

posing d dewan kuliah mmg best

Liquid said...

mayb dat guy blakang tu piyed kot tu ar die moody jek semacam.!!!

agagagagaga =P

waa mau kenal dgn itu sume classmate bley..?! bley ar bley ar.!! mau ajak ngedate di pasar malam.!! ahahahaha

~dARlee zURiS~ said...

nape tak sumbat?
;P

Erda said...

waaaaa....betul2 mengembalikan memori silam. dulu mase final mcm nie gak. amek gamba beramai-ramai. mase bergambar, senyum memanjang. pas tu continue nangis, sbb nak berpisah dgn kwn2. uwaaa!

sweethOneY said...

pinqib
eh? yeke?
dewan kuliah org lain kecik2 je ke? hehehe

ayein
haha
malas lyn fuad tu
combong! :P

razak tu okey je laa

betty
hee
betty nye lecture hall cane?

eja
thanx babe!

ena
peewittt balik :P

joe
for the last time :P

liquid
hahaha
dia piyed sama cam encek liquid kot..
agagaga :P

amboi.. pasar mlm jd port dating ek :P

kak zuris
haip!
igt sy cam akak kee :P

erda
uwaaa
tak sanggup nk memikir nak nangis nnt );

Redbloodsnow said...

last pic tuh aku suke....ailike long legs...huhuhu. mcm model kan


:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...