Tuesday, March 31, 2009

bihun sup sedapppppppp

bihun sup kat mamak ni sedap lahhhh
aku dengan sha sekarang tengah try avoid nasik
boleh ke tak entahla
hahaha
baru 2-3 hari kot tak ketemu sama itu nasik
rindunya sayep (okey.. jangan fikir... jangan fikir)
dah gemuk la..
ada sapa-sapa taw cara nak kurus dengan cepat tak?
aku sampai rasa nak pergi beli sport shoes aje
nak jogging tiap-tiap hari
ayein, harus aku diet macam kat matriks dulu
tiap-tiap petang jogging,
lepas tu makan apa semua tulis dalam notebook
tapi ko sangat hebat lah seminggu dah puasa nasik

eh, srious ni!
sapa taw apa-apa pil pelangsing kee
teh OK ke..
herbalife ke
yang korang dah try, lepas tu berkesan kan
sila rekemenkan kat aku boleh? :D








18 comments:

MiSZuE said...

hehehe
minum teh OK..haha

ala yang..diet biar seimbang tau
pelan2 kayuh..nanti x gemuk cepat..
haha

jom diet!!!!!
aku ade kawan...


pssstt..tapi kan yang..ko gemuk hape.?
kompius...timbang tu salah lah..hahaha

~dARlee zURiS~ said...

pil perangsang aku tau ar
hahaaa ;P

jogging je lah yang
habis citer
jom2 kita jogging sama2 ek

jejakalkindi said...

kalau dah dapat petua kuruskan badan..share2lah dgn bro ye..hahaha..

chik star said...

HL lar yunk.
cepat jerk tron.

haa pas ni, lain kali pi lar mcd lagi
xpon pasa mlm ker?
:P

nanonano said...

aku xlunch agi
:(

sweethOneY said...

zue
haha
aku takot asik berulang p toilet je nntttttt

x sanggupppppp

kak zuris
hahaa
pil peransang takot iim la susah nnt

wkaakkakaa

tu la
lets jogging :P

bro fisol
hehe
bro pun tgh nk kuruskan bdn ke?

kak as
yeke kak?
akak try HL ekkk?

err.. nak mcd.. nak g pasar mlm..

hahahaha

nano
awat mu x lunch lg cyg?

Erda said...

ish...ish...gemok ke?

♥Zack ~ 'A♥ said...

yang aku rasa ketembaman ko kat tang pp tu jek kot.. yg lain2 aku tgk ok sudaa..
pe kata ko suh pipi ko p jogging.. ko tunggu la kat umah tdo ke, on9 ke.. muahahaha.. sengal.. lalalala ampunn~~ :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

eja dlu gne herbalife...tp bnde tu stil kne kawal mkn gakss....uhuu....aku x sggup joging...mls y hamatt...cntrol mkn jerkk...gemok kerr ko...derrrr...

sweethOneY said...

erda
gemokk ):

zai
hahahahahah
sumpah aku gelak bace komen ko!!

sengallllllllsssssss ko!! hahahahaha

tak dpt aku bygkan pp aku p jogging while aku duk enak2 rileks2 depan laptop.. hahahaha

ayein
hehe.. tataw laaa..
aku jd tekanan lak ngan bdn aku skrg niii

bOnda said...

jOm kita dayet same2 =p

limaumaniss said...

nak diet bleh je makan nasik..tp kene makan sikit2 everytime nak makan nasik...cth, kalau nk makan..amek 2 3 sudu nasik dan lauk camtuh dah ler...amalkan secara konsisten...pasti berjaya!!! petua dari member yg dah pon berjaya dgn cara cemtuh......:)

Faizah_Haris said...

uiksss mau diet jugak ke??? hmmmm....kurangkan makan nasi...g joggingg selalu....lupa mekdi kepci...kek2 tu suma....hehehe

★ Nu♥ℜul ★ said...

uiii
cedapnyer ..
isehh ..
memang ilang mood diet ..

tp sis kan dah kurus..
kalo mkn bnde mcm 2 ckali ckale xpeh

sis ttp lawa =)

sweethOneY said...

bOnda
hehe

jom bonda jom :D

limaumaniss
hye cik limau (:
entahla.. try nk avoid nasik.. tp bila pewot lapar.. jd nk marah.. bad moood bagai ):

btw, thanx for the tips (:

kak faizah
jom kak..
tp lepas tu kena la mkn sambal sotong sama-sama :D ngehehehe

Redbloodsnow said...

Ya Allahhh yang..nangis mee tuh. dh lah aku neh hantu mee bagai

:D

shasha said...

kamu mana ada gemuk...nak diet lagi buat apa?..hehehe..jgn minum teh2 kurus tu dik oii..kang cir bir boleh jadi buasir..like my sis tau...

sweethOneY said...

nurul
hehee
yeke nurul?

mekacehhh :">

rs bdn dh naik ni.. ):
tp rs xleh diet sakan gak.. mau pengsan akak nnt.. hahaha

zie
haha
sedappp owhhh

sis sha
yeke kak? x elok ke minum teh2 bagai tu?

sy pun x brani nk try gak.. tkt cir bir nnt ):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...