Tuesday, February 3, 2009


tujuan utama jumpa ; bagi kek lapis
hehehe
ayein, sorry la babeee..
aku terlupa sangat-sangat nak bawak p kelas tadi ) :

parking jap
nak potong kek
hahaoi yang~
pisau tu sha yang punya lah
hahahahamuka happy dapat kek lah tu
haha
bekas bawak sendiri okey
aku takde bekas ;p
muka gf aku ni tak mesra camera betul malam tadi
bape puluh kali snap asik terkelip-kelip ajer matanya
haha
cuba gagah sikit yang~
tahan sikit mata tu..
hahahaha
cubaan yang ke40 telah menghasilkan gambar ini ;D
ingatkan aku pat ploh kali taw yang
pasal jumaat ni
kanggggg...
tak pasal-pasal lak..ehhee ;D


10 comments:

MiSZuE said...

iyelah..nanti aku ingtkan ko 50 kali..erkk jenuh le aku nanti weh..sile gune alarm laa..hehe dah mintak tolong aku demand lak ye..ngehhhh

hmmm..oh pisau sha ingt mak ko punye hahaha

nanonano said...

mate die xley celik sgt lerr..
ko g pakse die nape?
hishhh..

Shafie said...

bgs2..cubaan yg 40 tu hebat..
sy sgt berpuas hati :D

ezaty said...

eyh,,giler cute r mukee korang pic yg cubaan ke 4o tueee..

shasha said...

aik??..mana gambar kek?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aku nak...sok mlm ade lg x???

sweethOneY said...

zue
hahaha
tah
nak mintak tlg, jgn demand2
lalala :P

nano
haha
sengal ah mu
mata ye mulat ah!

shaf
kemain penat gelak br dpt snap okey sikit
haha

zaty
kui kui kui
time kaceh cyggg

kak sha
hehe
dah ke bawah2 la kak sha

ayein
aku ase byk g kot
x ku jenguk2 lam tupperware tuuu
sha je sikit2 mkn..aku ni jenis buat, tp mknnya idak :D

klo ade, sok kelas mlm aku bwk :D

♥Zack ~ 'A♥ said...

hikhik, klako lak aku nengok mata zue yg terbuntang tu..
hahahah...
bersungguh2 ko... :D

Redbloodsnow said...

hahahaha...dah nantoks kot si zue tuh.tuh pasal mate dok kelip² :P

sweethOneY said...

zack~A
hahaha
tu la, bersungguh2 taw kitorang melawan flash :D

pdnla masing2 rabun..hahahaha

zie
haha
agaknya la kot
dia kan bby, kena tdur awal
wakakakkaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...