Wednesday, February 11, 2009

chika's wedding

na, mu risau ke aku dok hilangkan diri ni?
hehe
mood aku tak berapa okey lah lately ni
perasaan ni cam berat jer ):
tu yang buat suma rasa slow jer

okey2.. tinggal bab perasaan ni jauh-jauh.. hehe
nak update pasal pegi chika's wedding ahad lepas
ade orang cakap muka saya kelakar pakai tudung camni
sape cakap tu angkat tangan! ;p
brani beliau cakap muka saya kelakar kan..
DUSH ~ DUSH ~ kat pewot ;p

majlis tu kat kg cheras baru
penim kepala jugak nak cari umah tu
tapi aku sebagai gf yg sgt baik, bagi morale support ok ;p
haha

at last jumpa jugak..
masa tengah makan, pengantin lelaki dah sampai taw
melompat aku nak tengok pengantin
haha
sbb chika x pernah expose muka hubby dia before this
sweet dan handsome ok ;ppadanlah dengan chika yang cantek can comel
chika, baju u cantek!
happy for both of u (:
i adore sangat pelamin u la chika
simple yet sangatttttttttt santek!!!
10 bintang i kasik ;p

eh btw, aku pegi kenduri tu ngan nono and farah jugak
na, aku dapat peluk-peluk no
mu bila lagi?
tu la, owg paksa turun kl, mu taknak ;p

gambar banyak lagi, tapi kat nor lah..
so yang tu, nnt-nnt lah (:







11 comments:

Shafie said...

sy tak ckp..ops :pp

Owh..besh nye chika da kawen ek..

so izza bila lak :D

Farah Aminuddin said...

mmg sgt cantekk

~ilyanie_usyuk~ said...

eyh u g jugak ek?

patot ai cam perasan u jugak. pakai baju merah kan?

hehe

i silent reader dulu..
skang da x silent da ahaks

nanonano said...

nk peluk haku??
sila kira hari dr skrg..
kejap je lg 6.6 tuhhhh..

nanonano said...

nmpak lain eh cika dlm gmbar neh..
ke mu yg nmpak lain?
ke camera mu yg lain??
konpiusssssss...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cantek2....nk tgk muke dkat2 r...

eYaNacOMeY said...

owh chika neyh..kak cah pon g wedding die..hehe.. xde gambo close up ke yunk??hehe

sweethOneY said...

shaf
hehe
ade lah org lain tu yg ckp ;P

sy lmbt lagi :D

farah
turn farah t buat la ala2 tu.. cantek (:

ilyanie
hehe
yeke?
i tak kenal la u yg manaaa
lenkali tegur je :P
eceh.. mcm la u kenal i pun kan.. hehehe

tape2.. skrg suda kenal ;)

nano
aku nak huha2 ngan mu b4 mu jd bini owg lah
peluk time mu kawen dop besh..

aah~ chika makeup nampak lain
owg lagi ske tgk chika x make up :D

ayein
kat camera kwn aku lahhh
:D

yana
xdelah yang..
x snap byk sgt gmbr..

pegi blog as3 klo nk tgk byk (:

Nem0 o0h Nem0 said...

comell gielrr kan chika?
aku x sempt nk gie,keje looo..
laki dia mmmg ncem kn?hehehe

Redbloodsnow said...

A'ah arr yang...lawa la pelamin die
aku adore die nyer kosi tuh...pestime kowt rasenyer aku nengok kosi pelamin g2..sooo unique n simple..hehe

sweethOneY said...

nemo
aah~ hehe
comel gile
n hubby dia mmg comel jugak :D

zie
tu la yang
simple yet modern + elegant :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...