Thursday, January 22, 2009

dah sampai umah ;D

morning korang!!!!!
uish.. aura baik punya pagi ni ;D
hehehe

aku dah kat umah ni..
semalam tdur awal tuu..
penat ar..
kul 12 lagi dah tdur..
bagi aku, awal la tu ;p
tunggu orang tu janji nak ym
takde pun.. ) :

semalam kan, aku balik naik bus pukul 4.30
aku ni memang suka buat perangai ngam-ngam baru sampai taw ;p
so semalam pukul 4.20 baru sampai pudu
sekalik nampak notis
suma bus ke utara naik kat hentian duta
wah!! mencicit aku pergi ke duta tu plak
dalam ati dok geram jerkkk
aku terlupa kalau musim cuti-cuti ni
memang suma bus ke utara pindah ke hentian duta
agaknya kan, bus tu dah taw ramai orang macam aku
pukul 5 baru dia jalan ;D

kalau terlepas bus
aku nangeh woo ;p
aku rasa next time nak balik kampung
aku nak drive jer lah..
lotih acik jadi independent girl ni
CNY ni ayah aku lah tak harap aku drive sorang dari KL
aku pun dah ayah tak bagi
ikutkan je la..

ape-ape pun..
YEAYYYYY!!
dah kat umah dah ni.. ;D ;D ;D







8 comments:

bvlgarigirl @ Arianna said...

oh ye. saya pun pernah kena sekali. pegi pudu tp disuruh ke jln duta pula. missed the bus & naik bas yg lain..haha

MiSZuE said...

hishh citer pasal bas ni yg aku meroyan ni..

u know kan yang

sobsobsobsobbb:(

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh..lenkali grak awal derr....bahaye woo ko...

nanonano said...

mencicit tu cane ehh???
lompat2 katak gtu ehh??
gigih mung ekk..
huhu

~dARlee zURiS~ said...

x cakap nak balik
leh tumpang kitorang smlm
;)

Shafie said...

jgn jadi cm kes bas shaf dlu da le..
sedih plak t..
mau rugi jek.

Tny said...

Pasti syiok be at home =)

Redbloodsnow said...

mahunyer x nanges yunk klo terlepas bus :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...