Friday, December 5, 2008

bye bye

hari ni last day kat WAJA ipoh..
hihi
best~ tapi sedih pun ade gak
hahaha
poyoooooooo!!
berlakon lak dia ni ;p
tapi mmg btol lah..

barang2 pun suma dah habis aku sumbat lam keta
nampak sikit
tapi sendat bonet
backseats pon sama sendat bye bye WAJA..
bye bye IPOH...
ecehh..macam la jaoh norrr ipoh-kuala tu ek
lagipun de utang kek lapis ngan akak berdua tu..hehe ;p







19 comments:

MiSZuE said...

ceh dah besau de teddy bear ekekeke
banyak giler barang ko yang..
perhhh

bye WAJA
bye IPOH

hehehe

Tny said...

Ho.. ho.. ho..
Teddy bear pun ade!! Mana x sendatnya! :P

Liquid said...

teddy bear xley tinggal na... ehehehe =P

atty's said...

teddy bear pun ado..hehehe..
selamat ari raya aidiladha..

Y A T T Y said...

owhh org kuale ghupenyerr
:D

opaq said...

ko praktikal ke, ko berkampung situ...
ehhehe...

peace..
aku kena turun kl la pulak nampaknya ni..
eheheh..,

Shafie said...

utang kek? haha..
owh..nk pegi da ek..
byk brg tu..

Erinsza said...

wah mcm merajuk jer, hehehe bnyk betui barang ko yang.

nanti singgah blog akak ade TAG taum

~dARlee zURiS~ said...

babai!!
ti dtg lagi ek b4 balik bangi tu

kek lapis!!!
kek lapis!!
hahaaa...

~dARlee zURiS~ said...

eh..lupa lak
ti sms akak alamat waja tu ye ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

abes sudaa li ko..akhirnyerr....

lie_nurulz said...

wah!dah jadik tokey kek lapis ye..

aku nak order satu..heheh

teddi said...

hai salam kenal
wow ini mcm nak pindah je

isha said...

teddy bear pon ade

nanonano said...

tataopom slame ni mu berkampung kat opis tu
huhuhu

nanonano said...

wehh lame doh aku x mencakar manyak2 kat sni. huhuhu

nanonano said...

lalalallalaaa...
owg on9 hr ni
die plop tadok
grrr..

Redbloodsnow said...

bear² ko tuh aku rembat voley x???
leh x sesak kete ko tuh..hehehehe

nanonano said...

dpt bwk balik waja sbijik x??
xkan bos xkasik..
ngehh
:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...