Thursday, December 11, 2008

aktiviti kekeluargaan ;p

hari ni sangat bosan rasanya dok rumah
malam semalam dah janji ngan adik2 nak bawak tengok wayang hari ni
so, petang tadi dalam 3 lebih kluarlah
tapi sampai2 sana, tiket habis
so dah alang2 kuar
jalan2 je lah cuci mata
then blanje adik2 makan
kakak yg baik..yeeee..saye taw ^__^

;p

hehehe

mereka nak makan pizza
so saya bawak lah pergi pizza hut
walaupun saya kakak yang garang
kadangkala boleh berubah mood menjadi angel taw..

hehe

percaya?

bagusssss ;pni masa otw balik..
aliya purak2 tdur..hihibekalan untuk dibawa pulang
hehe
dah lama tak makan big apple

yang aku tak paham..
mengapa the alien big apple ipoh ni
tak sebest the alien mid valley hah?







15 comments:

~dARlee zURiS~ said...

memang kakak mithali nih
hehee..

weh budak
allien tu besor nya samalah
yg x sama..coklat dlm dia tu kat sini sikit sangat
kat kl nye..full of coklat
nape ek??

chik Star said...

alien ?
lain ker rasenye?

QueenWizza said...

teliur tgk big apple tuh. lame gk x mamam.
fuh.

Am said...

Hai kakak, tak nak bawa saya keluar tengok wayang sekali ker hehehe

ps: nice blog & salam perkenalan

Eita said...

waa big apple..
lama tak mam ni.. hee
seronok kan jalan2 gan adik2 hee

nanonano said...

akak..
bile nk bawak dikna ni plop jalang2??
ehhh jalang??
mcm jaat sgt je bunyi nye tu..
huhuhu
:p

nanonano said...

garang???
awwww takotnyehhh..

nanonano said...

big epel?
dok wahi ngat,
tp klu owg lanje..
makan je..
huhuhu
mane ley celeng mekdi ai..
lalalalala~

nanonano said...

humm alang2 lepak lame kat opis ni,
ley mcakar manyak2 kat sni..
yeay yeay yeayyy !

nanonano said...

gile manyoknyeh na nk pintas N.
grrrr...

nanonano said...

sape baju maroon tuh?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ahaa...da lame x mkn big apple..ngidam...

MiSZuE said...

semalam aku makan big apple
sorga sungguh mabelesssssss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

da lamerr aku x p mid...

Redbloodsnow said...

bestnyer ek ade adik²
plg bez ade ramai badik ppuan mcm ko neh arr

aku x pnah nk merase..sobsobsob
baru jek nk jadik anak dara, kakak aku dh kawen dulu.

x merase aku nk huha² mcm dlm post ko neh..hahaha..cian aku yunk :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...